Η άλλη Ελλάδα.

 


Είχα την τύχη σήμερα ξεκινώντας από την Πάρο, να διασχίσω το μισό Αιγαίο καταλήγοντας στην Ικαρια μαζί με τους Κυβ. Μ.Ματσούκα και Σ.Αντωνόπουλο.

Είμαστε και οι τρεις συγκλονισμένοι από την ευγένεια, το ζήλο και την φιλοξενία τόσο του ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας όσο και όλου του προσωπικού έδαφος και ιδιαιτέρα από το χαμόγελο και την ειλικρινή προθυμία της υπεύθυνης καθαριότητας να μας εξοικειώσει στους χώρους του αεροδρομίου.
Τρανταχτό παράδειγμα προς μίμηση για την πολιτική μας αεροπορία που πλήττεται κάθε καλοκαίρι από την αδιαφορία των καροκλοκένταυρων που αντιμετωπίζουν όχι μόνο χειριστές αλλά και τουρίστες με αγένεια και αναίδεια.

Ευχαριστούμε για την φιλοξενία, ευχαριστούμε για τα φωτεινά χαμόγελα που συναντήσαμε, ευχαριστούμε για την άλλη Ελλάδα που ονειρευόμαστε και είχαμε ξεχάσει.

Φύγαμε με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουμε σύντομα στην Ικαρία μας και προτρέπουμε με όλη τη δύναμη της φωνής μας όσους έχουν την δυνατότητα, χειριστές και μή, να επισκεφτούν με πρώτη ευκαιρία το όμορφο αυτό νησί και τους γνήσιους ακρίτες μας.

Γιάννης Θεοτικός Αλεξίου

You may view the latest post at: http://www.greekhelicopters.gr/helos/?p=5440
Kind regards,

GreekHelicopters•gr


 1. Όπως τα λέει ο Γιάννης είναι αλλά, στην…Άλλη Ελλάδα. Γιατί, σ’ αυτή των Φαρμακοτριφτών, των Σαμπανιέρων, των Τυπολατρών, των Τεμπέληδων και των προδοτών της αεροπορικής ιδέας τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Σε βαθμό που, ένας καθυστερημένος απαγόρευσε σε έναν χειριστή ΑΜΕΑ (πετάει το ειδικά διαμορφωμένο υπερελαφρό του χωρίς πόδια), να απογειωθεί για «άρχιζε η παύση»-σε πολεμικό αεροδρόμιο.!
  Δίωρη παύση πτήσεων για να κοιμηθώ …εγώ, ο Φαρμακοτρίφτης, ο ex εμπορας αυτοκινήτων, η Κα Φορμολιαδου και άλλοι συγκαμένοι και τηλεκατευθυνόμενοι που μένουμε σε «βίλες» στον συνοικισμό Φαρμακοτριφτών!
  Μόνο στην Ελλάδα συμβαίουν αυτες οι γελοιότητες και μόνο επειδή κάποιοι υψηλά ιστάμενοι επιτρέπουν αυτές τις προδοτικές συμπεριφορές επειδή, προφανώς, δεν έχουν σωστή ενημέρωση…
  Ουστ ρεμάλια -της Εξω-Απο- ΕΔώ Ελλάδας που καταφέρατε να δολοφονησετε ότι απόμεινε από την Γενική και Αθλητική Αεροπορία

  Υ.Γ Ξέρει αυτός…
  Στείλτε τους …μπράβους σου να με συλλάβουν και, καθηλώσε τα ανεμόπτερα επειδή κάνουν …αναγκαστικές προσγειώσεις -λες κι’ έχουν κινητήρα για να κάνουν επανακύκλωση…

  Μου αρέσει!
Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Αρέσει σε %d bloggers: