ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

Του Υ / 30/09/2013 /                                                                                           (18

Αφού εξουδετερωθεί η συγκεκριμένη συμμορία, μάλλον θα έλθει η σειρά της επόμενης – η οποία θα είναι πολύ πιο εύκολο να καταπολεμηθεί, αφού τα μέλη της, τα οποία θριαμβολογούν σήμερα, έχουν πολύ πιο ήπια χαρακτηριστικά

Οι μαζικές συλλήψεις τόσο του «προέδρου», όσο και ορισμένων «στελεχών» του «νόμιμα εκλεγμένου εγκληματικού κόμματος της ακροδεξιάς» το πρωινό του Σαββάτου, με την αριστοτεχνικά οργανωμένη επίθεση στους ιδιωτικούς χώρους των κατηγορουμένων, θυμίζει έντονα γερμανικές μεθόδους αντιμετώπισης των πάσης φύσεως εγκληματιών – μεταξύ των οποίων και των υπόπτων φοροδιαφυγής, χωρίς να απαιτούνται βέβαια αποδείξεις.

Λόγω αυτού ακριβώς του γεγονότος, πολλοί Γερμανοί Πολίτες παραπονιούνται ότι ευρίσκονται στο έλεος μίας προσεκτικά καλυμμένης «δημοκρατικής δικτατορίας» – η οποία ουσιαστικά τους στερεί, σχεδόν εξ ολοκλήρου, την ελευθερία τους.

Αν και προφανώς οι συγκεκριμένες συλλήψεις οφείλονται σε απόλυτα σεβαστές αποφάσεις των δικαστικών αρχών, δημιουργούν έντονα συναισθήματα φόβου και ανασφάλειας στους περισσότερους πολίτες της χώρας μας – ο οποίοι εύλογα σκέφτονται ότι, πίσω από όλα αυτά, κρύβεται κάτι πολύ πιο σοβαρό.

Ορισμένοι βέβαια θεωρούν πως άνοιξαν οι «ασκοί του Αιόλου» – με οδυνηρές συνέπειες για το μέλλον της πατρίδας μας, αφού κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει αντίστοιχες ενέργειες, όσον αφορά ιδιώτες ή κόμματα, στην περίπτωση που θα τολμούσαν να τοποθετηθούν δημόσια εναντίον της σκιώδους διακυβέρνησης της Ελλάδας.

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν και αυτοί, οι οποίοι αναρωτιούνται γιατί δεν έχουν χαρακτηρισθεί ανάλογα, ως εγκληματικά δηλαδή, εκείνα τα υπερχρεωμένα κόμματα με τις αποδεδειγμένα «μαύρες» πηγές χρηματοδότησης – ή εκείνοι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί, οι οποίοι πλούτισαν ασύδοτα εις βάρος της Ελλάδας, οδηγώντας την στη χρεοκοπία.

Περαιτέρω οι «πατριώτες», άρα και αυτοί που αντιτίθενται στην εισβολή του ΔΝΤ και της Γερμανίας, φαίνεται να χαρακτηρίζονται αυθαίρετα ως «εν δυνάμει» οπαδοί της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης – εθνικιστές, ρατσιστές, κοινοί εγκληματίες και περιθωριακοί, οπότε είτε πρέπει να διώκονται ποινικά, είτε να πάψουν να «διακατέχονται» από τέτοιου είδους «αγκυλώσεις». Ανεξάρτητα τώρα από τα παραπάνω, τα εξής:

(α) Όταν τα οικονομικά μεγέθη μίας χώρας είναι φυσιολογικά, τότε η πολιτική δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, όσον αφορά τη διακυβέρνηση. Εάν τυχόν διαπιστώσει «ανησυχία» στο λαό, «μοιράζει» κάποιες υποσχέσεις και αυξάνει τους μισθούς ή τις συντάξεις – είτε κλιμακώνοντας τους φόρους, είτε δανειζόμενη, αφού δεν έχει δικά της χρήματα. Επομένως, η ανησυχία «αμβλύνεται» και δεν απειλείται η Δημοκρατία, η ησυχία, η τάξη και η ασφάλεια.

(β) Όταν τώρα τα οικονομικά μεγέθη μίας χώρας δεν είναι καθόλου καλά, αλλά διαθέτει ισχύ, τότε εξισορροπεί την αδυναμία της για κοινωνικές παροχές, με την «επίκληση» εξωτερικών εχθρών – τρομοκρατών, εγκληματικών καθεστώτων κοκ., στα οποία κηρύσσει τον πόλεμο. Πρόσφατο παράδειγμα οι Η.Π.Α., οι οποίες έχουν βυθιστεί στη μεγαλύτερη ίσως οικονομική κρίση της ιστορίας τους, με κίνδυνο κατάρρευσης ακόμη και του νομίσματος τους.

(γ) Στην περίπτωση όμως που μία χώρα ευρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, έχοντας παραδώσει την εθνική της κυριαρχία και μη διαθέτοντας στρατιωτική ισχύ, τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα.

Ειδικότερα, οι πολίτες ενός τέτοιου κράτους παύουν να σέβονται την εξουσία, τοποθετούνται εχθρικά απέναντι της, αναζητούν τους υπευθύνους των δεινών τους, απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία τους, διαμαρτύρονται, απεργούν, εξεγείρονται κοκ. – με αποτέλεσμα να απειλείται η σωματική ακεραιότητα των πολιτικών, η Δημοκρατία, η ησυχία, η τάξη και η ασφάλεια.

Ο μοναδικός τρόπος τώρα για να μπορέσει η πολιτική να χειρισθεί τα προβλήματα που δημιουργούνται, είναι η επίκληση εσωτερικών εχθρών – τρομοκρατών, εγκληματικών οργανώσεων κλπ. Με τον τρόπο αυτό αποκτά τη δυνατότητα να «πουλήσει προστασία» και ασφάλεια στους πολίτες, οι οποίοι τότε είναι πρόθυμοι να φορολογηθούν ακόμη περισσότερο – επομένως, να συνεχίσουν να υποφέρουν μη εξεγειρόμενοι.

Φυσικά για να το επιτύχει, «στρατολογεί» όλα τα ΜΜΕ της χώρας της – κάτι όχι και τόσο δύσκολο, αφού διακινδυνεύει και η δική τους εξουσία. Διακινδυνεύει επίσης η ασφάλεια τους, όπως δυστυχώς και η «σωματική ακεραιότητα» των πολιτικών – με δεδομένη τη συμμετοχή των περισσοτέρων στην αντισυνταγματική παράδοση της εθνικής κυριαρχίας στους ξένους εισβολείς.

Ολοκληρώνοντας, επειδή πιστεύουν οι πολίτες πως το τίμημα που απαιτείται από την πολιτική τους ηγεσία, για να συνεχίσουν «να έχουν την ησυχία τους», αξίζει μεγαλύτερες θυσίες εκ μέρους τους, αποδέχονται τη «νέα τάξη πραγμάτων» (την επιβολή δηλαδή των νέων μέτρων λεηλασίας τους και την απολυταρχική ηγεμονία των ξένων «εισβολέων»), πειθαρχούν ξανά, γίνονται υπάκουοι και παύουν εντελώς να διαμαρτύρονται – αιτιολογώντας την όχι και τόσο θαρραλέα συμπεριφορά τους, με την πίστη τους προς τη Δικαιοσύνη και στη Δημοκρατία, η οποία δήθεν απειλείται και πρέπει να προστατευθεί.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Θα μπορούσε να μας ρωτήσει κανείς εάν θεωρούμε «ένοχη» την κυβέρνηση, για την σταδιακή εγκατάσταση της «δημοκρατικής δικτατορίας» που φαίνεται πως επιχειρείται. Στην προκειμένη περίπτωση, θα απαντούσαμε ανεπιφύλακτα όχι – όχι περισσότερο δηλαδή, από όσο ήταν υπεύθυνη για τα δεινά της πατρίδας μας η κυβέρνηση που εγκατέστησε η Γερμανία, όταν κατέλαβε την Ελλάδα στο 2ο παγκόσμιο Πόλεμο.

Μία δεύτερη ερώτηση θα ήταν ίσως ποιο θεωρεί ως μεγαλύτερο πρόβλημα της η σκιώδης διακυβέρνηση των δανειστών – ως ουσιώδες εμπόδιο καλύτερα, σε σχέση με αυτά που θέλει να επιβάλλει στην Ελλάδα(μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται αναμφίβολα η λεηλασία της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας των Ελλήνων).

Κατά την άποψη μας, η απάντηση εδώ είναι αυτονόητη. Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι η εγκληματική οργάνωση της ακροδεξιάς, η οποία δεν θα μπορούσε εύκολα να υποταχθεί στις εντολές της σκιώδους εξουσίας – διαθέτοντας επί πλέον τα μέσα, το μίσος, την οργή και το θράσος να την πολεμήσει.

Αργότερα, αφού δηλαδή εξουδετερωθεί η συγκεκριμένη συμμορία, θα έλθει η σειρά της επόμενης – η οποία θα είναι πολύ πιο εύκολο να καταπολεμηθεί, αφού τα μέλη της, τα οποία πιθανότατα θριαμβολογούν σήμερα, έχουν πολύ πιο ήπια χαρακτηριστικά

Η τελευταία ερώτηση θα αφορούσε ενδεχομένως τις επιδιώξεις της Γερμανίας – όπου φυσικά δεν αναφερόμαστε στους Γερμανούς Πολίτες, αλλά σε εκείνη τη βιομηχανική ελίτ, η οποία κυβερνάει της χώρα απολυταρχικά, κρυμμένη στο  παρασκήνιο.

Πρόκειται σε πολλές περιπτώσεις για απογόνους των ναζί, αρκετοί από τους οποίους ανέκτησαν τις ιδιοκτησίες τους με τα κλεμμένα χρήματα κατεκτημένων λαών, τα οποία είχαν «φυγαδεύσει» έγκαιρα εκτός Γερμανίας – μεταφέροντας τα αργότερα προσεκτικά στη χώρα τους. Τα βασικά σχέδια τους είναι επιγραμματικά τα εξής:

(α) Η ανάκτηση της εθνικής τους κυριαρχίας, η ανεξαρτητοποίηση τους καλύτερα από τις Η.Π.Α. – μέσω την κατάκτησης μίας ηγεμονικής θέσης στην Ευρωζώνη, κατ’ επέκταση στην Ευρώπη, με οικονομικά μέσα.

(β) Η εξασφάλιση της εξόφλησης των απαιτήσεων του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα της Γερμανίας, από τις χώρες-οφειλέτες της, μέσω της «κατάληψης» του εκάστοτε υπουργείου οικονομικών και της επιβολής υψηλών φόρων. Διαφορετικά θα χρεοκοπήσει η Γερμανία, αφού δεν μπορούν να πληρώσουν πολλές χώρες και ζητούν διαγραφή χρεών.

(γ) Η δημιουργία ζωνών φθηνού εργατικού δυναμικού και χαμηλού κόστους στο Νότο, καθώς επίσης στην Ανατολική Ευρώπη – έτσι ώστε να παράγονται προϊόντα ανταγωνιστικά των κινεζικών και λοιπών ασιατικών.

(δ) Οι επενδύσεις των γερμανικών χρηματικών πλεονασμάτων στις περιοχές αυτές (εξαγορά των κερδοφόρων κοινωφελών επιχειρήσεων, οικοπέδων κλπ.),  υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι ασφαλείς – γεγονός που σημαίνει ότι, θα πρέπει να ελέγχονται ασφυκτικά όλες οι χώρες-αποικίες.

(ε) Ειδικά όσον αφορά την Ελλάδα και την Κύπροπλήρης έλεγχος με στόχο την εξασφάλιση πρόσβασης στα ενεργειακά αποθέματα τους – επίσης, καλύτερη πρόσβαση στα πετρέλαια της Μέσης Ανατολής και της Β. Αφρικής, έτσι ώστε να αποφευχθεί η πλήρης σχεδόν ενεργειακή εξάρτηση της Γερμανίας από τη Ρωσία.

Προφανώς, για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν τα παραπάνω μεγαλεπήβολα σχέδια, δεν θα πρέπει να υπάρχουν κανενός είδους αναταραχές στις χώρες κατοχής – πόσο μάλλον απείθαρχες και βίαιες εγκληματικές οργανώσεις, με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Φυσικά ελπίζουμε να κάνουμε λάθος προβλέψεις και εκτιμήσεις, αφού η πατρίδα μας έχει υποφέρει ήδη πάρα πολλά, στα έξι χρόνια ύφεσης που έχουν μεσολαβήσει.

Δημοσιεύτηκε από τον kavvathas

Δημοσιογράφος, εκδότης,παρατηρητής γεγονότων, (πρώην)οδηγός αγώνων. Πάντα χειριστής ανεποπτέρων, αεροπλάνων και ελικοπτέρων -Journalist, publisher, (ex)racing & rally driver. Pilot (glider, plane + helicopter) Η δραστηριότητα του Κώστα Καββαθά στο χώρο της έντυπης δημοσιογραφίας ξεκίνησε το 1959 από το περιοδικό «Ταχύτης», που είχε ως αντικείμενό του τους αγώνες αυτοκινήτου. Eκδόθηκε για λίγο καιρό από την «Ecurie Eρμής», έναν από τους παλαιότερους συλλόγους φίλων της Αυτοκίνησης που ιδρύθηκαν στην Ελλάδα. Το 1963 ξεκίνησε η συνεργασία του με την εφημερίδα «Μεσημβρινή», στην οποία κράτησε τη στήλη του αυτοκινήτου για τρία περίπου χρόνια. Το 1966 δούλεψε στο εβδομαδιαίο περιοδικό επικαιρότητας «Άλφα», το πρώτο στα εγχώρια χρονικά του Τύπου που, στην ύλη του, είχε σελίδες αφιερωμένες στο αυτοκίνητο. Λίγο αργότερα χρονολογείται η πρώτη προσπάθεια να εκδόσει δικό του περιοδικό, με τον Γιάννη Μπαρδόπουλο, το «Τροχοί+Δρόμοι», η οποία όμως διακόπηκε λίγο πριν το τυπογραφείο!Από την πρώτη απόπειρα σώζονται λίγες φωτογραφίες, τις οποίες θα μπορέσετε να δείτε όταν το Ιστολόγιο γίνει, επιτέλους, portal. Μετά από σύντομο πέρασμα από το «Νέο Αυτοκίνητο» των αδελφών Αντώνη και Μιχάλη Γρατσία, εντάχθηκε στο επιτελείο του περιοδικού «Αuto Eξπρές» του Σπύρου Γαλαίου, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 1967. Σύντομα ανέλαβε τη θέση του αρχισυντάκτη, διαδεχόμενος τον Κυριάκο Κορόβηλα. Τον Οκτώβριο του 1970 ίδρυσε, με τη σύζυγό του Σοφία, το περιοδικό «4ΤΡΟΧΟΙ» και, όπως ήταν λογικό, έριξε εκεί το βάρος της αρθρογραφίας του. Παρ' όλα αυτά βρήκε χρόνο να γράφει στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Επίκαιρα», που όλοι οι παλιοί γνωρίζουν και που θεωρείται –ακόμη και σήμερα που εκδόθηκε ένα με τον ίδιο τίτλο- ως το καλύτερο του είδους που εκδόθηκε ποτέ στην Ελλάδα. Τα άρθρα του Κ.Κ. στα "Ε" θα συμπεριληφούν σύντομα και σε αυτό το ιστολόγιο. Άρθρα του δημοσιεύτηκαν επίσης στην εφημερίδα «Το Βήμα» από το 1991 ως το 1998, καθώς και για ένα ...μικρό διάστημα(!) στην «Καθημερινή», μία άλλη ιστορία, που επίσης θα μπορέσετε να απολαύσετε εδώ σαν μία σπαρταριστή (στηγελοιότητά της) "κωμωδία". Σήμερα, εκτός από τα περιοδικά των «Τεχνικών Εκδόσεων», ο Κώστας Καββαθάς αρθρογραφεί στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», από το πρώτο της φύλλο. Στο ενεργητικό του συμπεριλαμβάνονται -μέχρι στιγμής- δύο βιβλία: «Porsche, ο άνθρωπος και τα αυτοκίνητα» του Richard von Frankenberg, που μετέφρασε στα ελληνικά το 1972 μαζί με δύο ακόμη συναδέλφους του και «Το βιβλίο του Πραγματικού Οδηγού». Τα κείμενά του, έντονα συναισθηματικά, περιέχουν σχεδόν τα πάντα: περιγραφές από διεθνείς κι ελληνικούς αγώνες, ιστορίες από τα παλιά χρόνια του αυτοκινήτου, συνεντεύξεις από σημαντικά στελέχη αυτοκινητοβιομηχανιών και συμπεράσματα από τις εξαντλητικές δοκιμές των εκάστοτε νέων μοντέλων, κοινωνική κριτική και σχόλια για τα καλώς ή τα κακώς κείμενα της χώρας και των ανθρώπων της. Στα πρώτα χρόνια των «4Τροχών» έγραφε και τεχνικά άρθρα, καθώς και "συμβουλές" για την ασφαλή και ασφαλή και γρήγορη οδήγηση. Με το πέρασμα των δεκαετιών όμως αφ' ενός το ενδιαφέρον μετατοπίστηκε από την τεχνολογία στα ζαντολάστιχα και αφ΄ετέρου άλλοι, ικανότεροι ανέλαβαν (μικρός Νίνης, Έλλη Κοκκίνου, γελοτοποιός του αυτοκράτορα κλπ) και ο Κ.Κ. αποφάσισε πως, αρκετά με τα "τεχνικά άρθρα" που, άλλοστε, δεν γίνονται καταληπτά από τον "ανθό" της ελληνικής νεολαίας -έτσι όπως τον κατάντησαν οι ανεπάγγελτοι "πολιτικοί". Το 2009 ο Κώστας Καββαθάς συμπλήρωσε 50 χρόνια δημοσιογραφικήςςς και 40 εκδοτικής ζωής αν και η τελευταία δεν είναι ακριβώς όπως την οραματιζόταν για λόγους που αναφέρονται σε άλλες σελίδες του ιστολογίου…

14 σκέψεις σχετικά με το “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

 1. Κώστα πολύ καλό το άρθρο, εγώ προσωπικά εύχομαι η αντιπέρα όχθη του Ατλαντικού να τους χαλάσει τα σχέδια διότι δεν βλέπω άλλο φως στο τούνελ…..

  Μου αρέσει!

 2. Αν και συνήθως συμφωνώ με τις οικονομικές αναλύσεις του ΒΒ, με αυτήν την πολιτική του ανάλυση θα διαφωνήσω.

  Ουσιαστικά μας λέει οτι η γεμανική ελίτ, που είναι απόγονοι των ναζί, θεώρησαν ως μεγαλύτερο κίνδυνο για τα συμφέροντά τους στην Ελλάδα τους Έλληνες ναζί…
  Μάλισταααα…

  Είτε ο ΒΒ κάνει λάθος είτε η γερμανική ελίτ αποτελείται (κυριολεκτικά) από τους απογόνους του Dr Strangelove. 🙂

  Μου αρέσει!

  1. Γιώργο, προσωπικά πιστεύω ότι οι Γερμανοί δεν επιθυμούν κατ’ουδένα τρόπο να αλλάξει η κυβέρνηση στην Ελλάδα τη στιγμή που τους λέει «ναι σε όλα».
   Η ΧΑ τους χάλαγε το κλίμα και μάλιστα αύξανε τα ποσοστά της λόγω της τρομερής ύφεσης που προκάλεσαν τα μνημόνια….

   Μου αρέσει!

   1. Δημήτρη, εγώ πιστεύω οτι η ΧΑ είναι η δεξιά εφεδρία της ΝΔ και των δανειστών.
    Όποτε οι κυβερνήσεις ζορίστικαν να περάσουν κάποια ψηφίσματα στη Βουλή, τότε η ΧΑ τους ξελάσπωσε. Για τον λόγο αυτό, πιστεύω οτι θα συγκυβερνήσουν αν χρειαστεί. Άλλωστε, μεγάλο μέρος της σαμαρικής ελίτ της ΝΔ προέρχονται από τον ακροδεξιό εθνικιστικό χώρο και θεωρεί τη ΧΑ «παραστρατημένα παιδιά μας».

    Για άλλους λόγους πιστεύω οτι γίνεται το show με τη ΧΑ. Μπορεί να πίεσε το εβραϊκό λόμπυ σαν προϋπόθεση για να γίνει η συνάντηση Σαμαρά-Ομπάμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρόσχημα για να περάσει κάποιος (κατάπτυστος) αντιρατσιτικός νόμος, μπορεί μετά το μπαγλάρωμα της ΧΑ να πατήσουν για να μπαγλαρώσουν αντιμνημονιακά κόματα, μπορεί όλα αυτά μαζί.

    Μου αρέσει!

   2. Γιώργο είχα γράψει πριν από καιρό από το βήμα αυτό, ότι η Χ.Α. είναι άτομα προβλέψιμα, χωρίς διπλωματία και εύκολα κατευθυνόμενα, και να, που τους τύλιξαν με τον ένα η τον άλλο τρόπο σε μια κόλλα χαρτί. Συμφωνώ μεταξύ των άλλων ότι έδωσαν την ευκαιρία να τους χρησιμοποιήσουν σαν καταπληκτικό μέσο αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα νέα μέτρα που έρχονται και έδωσαν την ευκαιρία να δημιουργηθεί κακό προηγούμενο για τα υπόλοιπα αντιμνημονιακά κόμματα.
    Τώρα για το αν είναι δεξιά εφεδρεία της ΝΔ, θα έλεγα ότι μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η υπέρ το δέον ευγένεια και ο ιπποτισμός του αρχηγού της Χ.Α. προς την Ντόρα…..

    Μου αρέσει!

   3. @kavvathas

    Όχι μόνο τα αντιμνημονιακά κόμματα, αλλά και οποιοδήποτε κίνημα πολιτών δεν τους είναι αρεστό.

    Σκέφτηκα και κάτι άλλο:
    Βάζουμε στη μπουζού μερικούς χρυσαυγίτες, στους οποίους χρεώνουμε όλη την ποινική δράση και το ναζισμό.
    Άρα;
    Αυτοί που μένουν εκτός, ισχυρίζονται οτι τώρα η ΧΑ «καθάρισε» από τα κακοποιά και ναζιστικά στοιχεία. Τώρα πλέον είναι μια σοβαρή Χρυσή Αυγή, δλδ. μια ΧΑ του κυρίου Μπάμπη, έτοιμη να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ στις ανοιξιάτικες εκλογές.
    Δεν θα είναι η 1η φορά που η συγκεκριμένη φάρα θυσιάζει στη μπουζού μερικά μέλη της για να προχωρήσει μπροστά. Ρωτήστε τον Καλέντζη και τον Ανδρουτσόπουλο….

    Μου αρέσει!

 3. Κανείς δε θα γλιτώσει.
  Κι αυτό το μακέλεμα δε θάχει
  ούτε μισό μισοσβησμένο Όχι.
  Θα βουλιάζουμε–βουλιάζουμε–
  κατακόρυφα με 300 και βάλε
  σε συφιλιδικά νερά χωρίς τέλος
  με αφορισμούς και χτυπήματα στο κεφάλι
  απο διαμαντένιους σταυρούς τραβεστί πατέρων
  γλείφοντας
  υπογράφοντας
  ικετεύοντας
  κι ουρλιάζοντας ξεφτιλισμένα ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ.
  (Κατερίνα Γώγου 1981)

  Μου αρέσει!

 4. Για τον Αντώνη Σαμαρά μιλήσαμε σε προηγούμενα άρθρα αλλά τώρα έχουν καταλάβει και οι ποιο αφελείς ότι έχει βάλει σκοπό να εξολοθρεύσει όλες τις συμμορίες (gangs) εκτός από την δική του.
  Ακριβώς το ίδιο σχέδιο εφάρμοζαν όλοι οι μεγάλοι δημοκρατικοί άρχοντες του υποκόσμου Don Vito Corleone, Al Capone (Alphonse Gabriel Capone), Mario Puzo, John Dillinger, Charlie Luciano, Lucky Luciano (Salvatore Lucania), Carlo Gambino, Kray twins (Reginald and Ronald Kray), Baby Face Nelson (Lester Joseph Gillis), Pretty Boy Floyd, and Bonnie and Clyde και πολλοί άλλοι.
  Ολοι αυτοί μοιάζουν με σχολική σκανδαλοπαρέα μπροστά στον μέγιστο MOB Αντώνη Σαμαρά, αυτός ο μοναδικός που γλύτωσε από τα δόντια του απέθαντου αιμοβόρου Vampir και έγινε αρχηγός της Μεγάλης του Γένους Συμμορίας εξοστρακίζοντας την αδυσώπητη Dora, διαδεχόμενος τον Κώστα τον Κεφτέ, αυτός ο μοναδικός που πέτυχε συνεργασία με τους αιώνιους εχθρούς την αντίπαλη συμμορία Green Gang με αρχηγό τον πανούργο τον Βάγγο τον Χοντρό που διαδέχθηκε τον Γιωργάκη τον Λελέ .
  Η Ιστορία των συμμοριών άρχισε γύρω στο 1600μχ στο Far West ληστεύοντας ταχυδρομικές άμαξες, αργότερα γύρω στο 1800μχ εξελίχθηκαν σε Bankrobers ληστεύοντας τράπεζες, αργότερα γύρω στο 1900μχ εξελίχθηκαν σε Gangsters διοικώντας πορνεία, χαρτοπαικτικές λέσχες και τεκέδες, αργότερα γύρω στο 1960μχ εξελίχθηκαν σε Μobsters διοικώντας Δήμους και Πολιτείες σε συνεργασία με επίορκους πολιτικούς και λαμβάνοντας τον τίτλο του Εργολάβου Δημοσίων Έργων!.
  Τώρα στον 21 Αιώνα στην παλαιότερη χώρα του κόσμου, εδώ που γεννήθηκαν οι μεγαλύτερες ιδέες, εδώ που έχουν θέση μόνο οι πρωτοπόροι και οι ασυμβίβαστοι, δημιουργήθηκε η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ που ληστεύει την χώρα με δημοκρατικό αρμονικό τρόπο, χωρίς ταραχές , με καθολική συγκατάθεση όλων των θεσμών, της Εκκλησίας , της Δικαιοσύνης, της Ακαδημίας Αθηνών, τις Πρυτανείες των Πανεπιστημίων, τις διοικήσεις όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων!!!.
  Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο μοναδικός (The One), ο Τρισμέγιστος που φέρει επάξια τον τίτλο:
  <<<>>>.

  Μπροστά σου προσκυνούμε Υπέρτατε Άρχοντα και με τιμή σε υπηρετούμε!!!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: