Ο Ιβάν Σαββίδης στην Κρήτη TV 25/4/2012!!!

2012-04-26 01:24:29
Απ’ τη μία οι αποκαλύψεις του Καμμένου στη Βουλή για GAP, Dexia και Unidigestion τώρα οι αποκαλύψεις του Σαβίδη στο «ΚΡΗΤΗ TV» και, ο ελληνικός λαός αρχίζει να καταλαβαίνει το μέγεθος της προδοίας._Κ.Κ.
Φωτογραφία για Ο Ιβάν Σαββίδης στην Κρήτη TV 25/4/2012!!!
Ο Ιβάν Σαββίδης στο Κρήτη TV στις 25/4/2012 γι αυτά που δεν γνώριζαν οι αξιόπιστοι δημοσιογράφοι, χθες στην ΝΕΤ.Ακολουθεί άρθρο από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Νέα Κρήτη

Σε εξειδίκευση των καταγγελιών που είχε κάνει για τη στάση Παπανδρέου όταν τέθηκε το ζήτημα βοήθειας από τη Ρωσία προχώρησε από την Κρήτη χθες (λίγες μέρες πριν τις ελληνικές εκλογές), μιλώντας στην «ΚΡΗΤΗ ΤV», ο στενός συνεργάτης του Πούτιν – ποντιακής καταγωγής βουλευτής – Ιβάν Σαββίδης. «Υπάρχουν ακόμα περιθώρια βοήθειας από τη Ρωσία», είπε με κατηγορηματικό τρόπο, παρά το γεγονός ότι είναι γνωστό πως στη δανειακή σύμβαση που έχουμε υπογράψει η Ελλάδα έχει περιορισμούς για σύναψη συμφωνίας οικονομικής χρηματοδότησης από τρίτους, ενώ έχει ενδιαφέρον να υπενθυμίσουμε ότι, την περίοδο που είχε για πρώτη φορά μιλήσει για τη στάση του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας, η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν είχε καταφέρει να δώσει επαρκείς εξηγήσεις για τους ισχυρισμούς Σαββίδη!

Αρχικά ο κ. Σαββίδης (που βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές) δήλωσε ότι «η υπόθεση αυτή έχει περάσει» και δε θα ήθελε να πει «τίποτα περισσότερο». Τόνισε από την πρώτη στιγμή, όμως, στις ερωτήσεις του καναλιού ότι «η Ελλάδα έχει χάσει την ευκαιρία που είχε». Όπως είπε στη συνέχεια, «σήμερα υπάρχει ακόμα δυνατότητα να γυρίσει η Ελλάδα στα συμφέροντα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Ο κ. Παπανδρέου δυστυχώς ήρθε στη Ρωσία με σκοπό να δείξει ότι έχει σχέσεις με τη Ρωσία και όχι να διευθετήσει το ζήτημα» Ο Ιβάν Σαββίδης επανήλθε και στο ζήτημα του πρώτου πακέτου στήριξης 25 δισεκατομμυρίων ευρώ που θα έδινε η Ρωσία στην Ελλάδα, αλλά ο κ. Παπανδρέου δεν τα δέχτηκε, γεγονός που ο ίδιος ο Ρώσος βουλευτής το αποδίδει στα συμφέροντα των Αμερικανών και των δυνάμεων της Δύσης. Κι ενώ το θέμα αυτό ήταν προγραμματισμένο να συζητηθεί στη συνάντηση Παπανδρέου-Πούτιν στη Μόσχα το Φεβρουάριο του 2010, εντούτοις «ο κ. Παπανδρέου έβαλε ζητήματα οικολογικά στο τραπέζι, για λόγους που καλύτερα να ρωτήσετε τον ίδιο», όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Ιβάν Σαββίδης.

Αναφερόμενος στις εκλογές της Ελλάδας, ο κ. Σαββίδης τόνισε ότι θα πρέπει ο ελληνικός λαός να αναδείξει πατριωτική κυβέρνηση που να προχωρήσει σε συνεργασία με τη Ρωσία και τότε η Ελλάδα θα έχει μεγάλο κέρδος. Όμως ξεκαθάρισε ότι τα περιθώρια που υπάρχουν για μια τέτοια συμφωνία δεν είναι μεγάλα, αφού δεν ξεπερνούν τον ενάμιση χρόνο. Στο ερώτημα αν θεωρεί πατριώτη τον Γιώργο Παπανδρέου, ο ίδιος υποστήριξε πως «όχι. Πατριώτης ήταν ο πατέρας του, ο Ανδρέας Παπανδρέου. Αυτός δεν ήταν. Έκανε ό,τι του έλεγαν οι Αμερικάνοι και οι Γερμανοί», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, δε δίστασε να πει ότι «στην Ελλάδα η κυβέρνηση σήμερα είναι των Γερμανών και η Μέρκελ πέτυχε ό,τι δεν είχε πετύχει ο Χίτλερ, για να την κατακτήσει και να πάρει τα πετρέλαια που έχει η νότια Κρήτη» Ο κ. Σαββίδης επισήμανε στο σημείο αυτό ότι τόσο η Μέρκελ όσο και ο Σαρκοζί δουλεύουν για τις χώρες τους. «Αν η Μέρκελ ήταν στην Ελλάδα, θα έκανε καλό στην Ελλάδα. Όμως επειδή είναι Γερμανίδα, κάνει κακό στην Ελλάδα και καλό στη χώρα της», είπε μεταξύ των άλλων. Σχολιάζοντας μάλιστα τις εξελίξεις στις γαλλικές εκλογές και την ήττα Σαρκοζί, είπε ότι η ήττα αυτή θα είναι προς όφελος της Ελλάδας.

Για να δώσει έμφαση στο ρόλο του Γ. Παπανδρέου, ο Ιβάν Σαββίδης δε δίστασε να πει ότι, ακόμα και χωρίς κανένα επιτόκιο δανεισμού από τη Ρωσία, πάλι θα έμπαιναν εμπόδια στη χρηματοδότηση της Ελλάδας από τη χώρα αυτή, καθώς ο τότε πρωθυπουργός ήθελε αποκλειστικά και μόνο να αποφύγει το δανεισμό από τους Ρώσους για να κάνει το χατίρι στους Αμερικανούς και την Ευρωπαϊκή Ένωση και να μη δυσαρεστήσει έτσι και τους Μέρκελ και Σαρκοζί. Μέχρι και στο αίτημά τους για αγορά των ελληνικών εργοστασίων ζάχαρης απάντησε αρνητικά η τότε ελληνική κυβέρνηση, ενώ ακόμα και στην έκδοση ομολόγων από τους Έλληνες της διασποράς στη Ρωσία, παρά τη σαφή πρόταση που έκαναν στην κυβέρνηση Παπανδρέου, πάλι άρνηση υπήρξε. «Δεν είπε ο κ. Παπανδρέου ξεκάθαρα το «όχι» στα ομόλογα. Απλά δεν απάντησε ποτέ»!


 1. Aναγνώστης

  Όχι, αυτό που καταλαβαίνει ο Ελληνικός λαός είναι ότι:
  1. Μερικοί είναι καμμένοι και στο μυαλό, όχι μόνο στο όνομα
  2. Ότι υπάρχει ένα σχέδιο μετατροπής της χώρας μας σε δορυφόρο της Ρωσίας (όπως Λευκορωσία, Ουκρανία), το οποίο ευτυχώς _μέχρι στιγμής_ έχει αποτύχει

  Μου αρέσει!

  • δημητρης

   Αγαπητε Αναγνωστη, καλυτερα «δορυφορος» της Ρωσιας, παρα «αχθοφορος» της Ε.Ε.
   Απο τα γραφομενα σου, υποθετω οτι θεωρεις το ΣΧΕΔΙΟ μετατροπης της χωρας σε…Πακισταν ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ?……..

   Μου αρέσει!

   • Aναγνώστης

    Το «καλύτερα φέσι τούρκικο, παρά τιάρα παπική» είναι πάλι στην επικαιρότητα ελαφρώς μεταλλαγμένο βλέπω, αγαπητέ δημητρη.

    Μου αρέσει!

 2. george..

  »’Στο ερώτημα αν θεωρεί πατριώτη τον Γιώργο Παπανδρέου, ο ίδιος υποστήριξε πως «όχι. Πατριώτης ήταν ο πατέρας του, ο Ανδρέας Παπανδρέου. »

  Ε όχι και πατριώτης ο Ανδρέας που σε αυτόν οφείλετε η μετατροπή της Ελλάδος σε μπουρδελο… και γιατί δηλαδή οι ρώσοι θα μας δάνειζαν τσάμπα…? Μα για τόσο μαλ… μας περνανε οι Καμμένοι… γιατί δεν κοιτανε να δουν πως δανείζουν οι ρώσοι…? Και γιατί να πιστέψω τον Καμμενο και όχι τον ΓΑΠ όπως του απάντησε…? Έχουν ξεφύγει όλοι … και γιατί να πιστέψω ότι ο Καμμενος είναι πατριώτης επειδή συνεργάζεται με τον Δημαρά και με κάτι τσόκαρα ….. ε όχι …. το θέμα είναι τι και γιατί να ψηφίσουμε… ?

  Μου αρέσει!

  • δημητρης

   George, η γνωμη μου για τον πατερα του… «εχοντος ανησυχο υπνο», ταυτιζεται απολυτα με την δικη σου.
   Οσον αφορα στο τι θα ψηφισουμε, θα επανερθω με επιχειρηματα…………

   Μου αρέσει!

 3. Προ'ι'δρυτικός

  Γιατί όλα αυτά εμένα μού »μυρίζουν» μιά νέα Γιάλτα ;..
  Προ’ι’δρυτικός

  Μου αρέσει!

 4. byron

  Eγώ κ. Καββαθά θα σας ρωτήσω το εξής.

  Αν ερχόταν στην Ελλάδα κάποιος Mike Savvides, ομογενής εξ ΗΠΑ, στενός συνεργάτης του G.W. Bush ή του B. Obama και μέλος του Κογκρέσου, και δήλωνε ότι:

  – Η Ελλάδα κακώς δεν πήρε πακέτο στήριξης από τις ΗΠΑ
  – Ο προηγούμενός σας πρωθυπουργός δεν ήταν πατριώτης
  – Στις επόμενες εκλογές ο ελληνικός λαός να αναδείξει πατριωτική κυβέρνηση που να προχωρήσει σε συνεργασία με τις ΗΠΑ

  Τι θα λέγατε;

  Μου αρέσει!

  • Θα το δημοσίευα! Και οι αναγνώστες θα έβγαζαν τα συμπεράσματα τους. Αν ρωτάτε την προσωπική μου γνώμη θα σας πω κάτι: θυμάστε ότι, ο Sir Antony είχε δίωρη συνομιλία με τον Τσάρο Πούτιν; Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τι έλεγαν δύο ώρες!

   Μου αρέσει!
Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Αρέσει σε %d bloggers: