Η αποκάλυψη της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ από την κ. Παναρίτη

Όταν, ένας δημοσιογράφος σαν εμένα γράφει, σε ανύποπτο χρόνο ότι, η χώρα κυβερνιέται από προδότες είναι «καταστροφολόγος» και «γκρινιάρης». Όταν τα λέει, η Επιλεγμένη από τον Πρίγκηπα του Κατάρ βουλευτής τι είναι; Κοπέλα που δεν την παίζει η Αγία Οικογένεια;


 1. babis

  Για βοήθεια και ξεμπέρδεμα πάρτε με στο 696969………..εντελώς δωρεάν!

  Δεν ντρέπεστε όλοι εσείς που την πήγατε εκεί με το ζόρι πριν 2,5 χρόνια ενώ αυτή ήταν στην κουζίνα της και μαγείρευε σουτζουκάκια!

  Ενώ ξεκίνησε με καλάσνικοφ στο τραπέζι, κατάληξε με νεροπίστολο!

 2. Φίλε Κώστα έχεις απόλυτο δίκιο, παιδιά δείτε εδώ http://youtu.be/2lHVTKzlm9A και τον λόγο της Βαγενά στην Βουλή …

 3. Ανακάλυψε τον τροχό, η κυρία. Πότε θα ανακαλύψει τους τέσσερους τροχούς?

 4. E.Γ.Μ.

  ή είναι αυτή/αυτοί σχιζοφρενείς, κλέφτες, ή ανίκανοι. Εγώ δεν είμαι τίποτα από όλα αυτά. Το πολύ-πολύ να με κάνουν και εμένα σχιζοφρενή.

 5. Ευμένης ο Καρδιανός

  Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η … έκρηξη της κ. Παναρίτη, η οποία ως φαίνεται ξαίρει γιατί πράγμα μιλά !

  Και ο συμβιβασμός με την Siemens? Πως τον βρίσκετε?

  Συμφωνείτε με τον συμβιβασμό?

  Όλα είναι εν τάξει?

  Δηλαδή, θα τιμωρηθούν αυτοί που χρηματίστηκαν?

  Θα επιστραφούν τα τεράστια κεφάλαια των «λαδωμάτων» ή θα κατασχεθούν, έτσι ώστε να γίνει μια εκκίνηση προς το ευνομούμενο Ελληνικό κράτος?

  Αν θυμούμαι καλά, στην υπόθεση ανακατεύτηκε και ο κ. Τρεπεκλής γνωστός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου, ως εκπρόσωπος της κοινοπραξίας C4I (Command, Control, Communications,Computers, Inteligence, Surveillance, Reconaisance).

  Τι λέτε γι’ αυτό?

  • Εγώ ξέρετε επιμένω στο θέμα του Καταριανου Συνδέσμου ο οποίος είναι υπεύθυνος για το γάλα των παιδιών μας…

 6. Βασίλης Μαντάς

  Θα μας πει όμως γιατί τελικά ψήφισε ΝΑΙ;

 7. δημητρης

  Η «ηρωικη» ωρυομενη ΒΟΛΕΥΤΗΣ επικρατειας, τελικα ψηφισε ΝΑΙ σε ΟΛΑ, οσον αφορα το μνημονιο 2………..

  • Καλέ ‘σεις Δημήτρη… Δεν είσαστε ικανοποιημένος απ’ το Κούρεμα;

   • δημητρης

    ΜαστερΓιονταΚαβΜποζονΝτεΧιγκςΜακΛεοντ της φατριας των ΜακΛεοντς, εμεις οι…»Σκωτσεζοι» εχουμε μακρυ μαλλι ως γνωστον…

   • Η πολλαπλότητα των ταυτοτητων δείχνει την δημιουργική φαντασία του ΚΚ!

 8. george..

  Τρίχες φοβήθηκα … τι καλή που είναι μωρέ…. Η κακομοίρα εδώ και 2,5 ήταν τόσο πρόθυμη να προσφέρει τεχνογνωσία για το άρμεγμα του ελληνικού λαού και δεν τις ζήτησαν τη βοήθεια… αίσχος, ντροπή σου ΓΑΠ…. Όλοι είστε ανίκανοι ρε…. Αφήσατε έξω την παναρητη ρε…. Ρε μπας και είχε βάλει στο μάτι τον Στρος Καν και τώρα που έχασε την ευκαιρία ξεσπαθώνει?

  • Η Κα Παναρίτη έρχεται από το Εξωρτερικόν και δεν γνώριζε τη συνεισφορά του Πρίγηοπος Νικολάου, του Αθεμπίγιο και,παρά λίγο, του Χάρη Παμπούκ στη προσπέθεια σωτηρίας της Αγίας Οικογένειας από τον Καλό Πρίγκημα του Κουατάρ. Όταν την πληροφορήθηκε έφριξε και δι’ αυτό προέβει εις τα φοβεράς καταγγελίας…

 9. Ευμένης ο Καρδιανός

  Ακριβώς Φίλε κ. Καββαθά,

  Η Dame Παναρίτη, η οποία ως έχει δηλώσει δεν είναι Ελληνίς αλλά … Αμερικανίς .., όταν μιλά, αν και λέγει αλήθειες, τις λέγει ίσως και για τους λόγους για τους οποίους έχει εισέλθει στην Βουλή των Ελλήνων. Λόγους τους οποίους εγώ δεν γνωρίζω αλλά υποπτεύομαι!

  Όσον αφορά, τους καταστροφολόγους και γκρινιάρηδες δημοσιογράφους, θυμηθείτε τι της «έσουρναν» της εγκριτου ΕΣΤΙΑΣ, και πως κατάφερε και έκλεισε τον «καταστροφολόγο» ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Ψυχάρης…….

  Άλλως τε, αν δεν απατώμαι, αυτά τα έχετε ζήσει και Εσείς

  Φιλικά

  • Αν μόνο μπορούσα να αποκαλύψω τις διασυνδέσεις και τα πλοκάμια της Αγίας Οικογένειας! Δεν μπορώ διότι, δεν διαθέτω την κατάλληλη υποστήριξη από τον Μάγο Μαρουμάν. Όμως, όσοι κάτοικοι της Μέσης Γης ομιλούν και διαβάζουν Newspeak είναι σε θέση να καταλάβουν αυτά που λένε.
   Πάμε 2 1/2 χρόνια πίσω όταν, ο Ισπανός χωροτάκτης επιθεωρούσε, με τον Θερβάντες, τον χώρο του παρανόμως καταργηθέντος αεροδρομίου της Μαρ ντε Πλάτα. Τι είπε τότε ο Μεγάλος Στοχαστής για το «θαλάσσιο μέτωπο». ‘Οτι θα γίνει «ένα πάρκο μα τι πάρκο» πολλαπλών χρήσεων όπου, και καζίνο θα έχωμεν και μεζονέτες θα χτίσωμεν και πράσινο θα δημιουργήσουμε και πως, όλα τούτα θα κοστίσουν 250.000 ούρο τα μισά απ’ τα οποία θα πάρει ο Θερβάντες, ολίγα η Ευαίσθητη Αθλήτρια και, κάτι τις ο Man of the Law.

   Αυτά όμως ήταν peanuts μπροστά στα ούρο που θα κέρδιζε ο Πρίγκιπας της Δανιμαρκίας με τη μπίζνα που ετοίμαζε με τον Λόρενς του Κατάρ, ηγεμόνα μίας μικρής Δημοκρατίας του Κόλπου.
   Οι μήνες πέρασαν, τον χωροτάκτη έφαγε το σκοτάδι και τον Lawman τον έφαγε η Mama Nikoletta που, σαν νυχτερίδα κρύβεται στις σκοτίες και εμφανίζεται όταν η Οικογένεια κάνει κουταμάρες.

   Τώρα που σας γράφω (εκτός από το να χρειάζομαι μεγαλύτερα …πλήκτρα) ο Θερβάντες παίζει με το (νέο) iPad καθισμένος στα γόνατα της Μητέρας Νικολέτας περιμένοντας πότε θα ξημερώσει για να δαγκώσει το λαιμό του Λογιστή Σρεκ.

   Ο οποίος Σρεκ πλέει σε πελάγη ευτυχίας διότι κατάφερε να βρει τρόπο να δανειστεί 120 δισεκατομμύρια ρεάλια προκειμένου να αποπληρώσει τμήμα των 500 δισεκατομμυρίων ρεαλιών που είχε δανειστεί από το 1975 και δώθε, πράγμα που σημαίνει ότι, οι πολίτες της Δανιμαρκίας πρέπει να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας που από τα 500 δισ κουρεύτηκαν τα 120 επειδή α. ο Θερβάντες έχει γαλάζια μάτια β. ο Λουκ δεν είναι νεκρός αλλά near dead γ. η Μάγισσα Άννα θα τραβήξει (πάλι) τη προσοχή του Λόρενς του Κατάρ ο οποίος θα επανέλθει με πρόταση για το αεροδρόμιο της Μαρ ντελ Πλάτα δια να μην αναφερθώ στη μονάδα πυρόλυσης απορριμμάτων και μπούμε στα απέραντα ουρο λιβάδια της Μέσης Γης

   Υ.Γ. Επειδή γράφω χωρίς α. να μεγεθύνω τους χαρακτήρες στην οθόνη β. πάντα βιάζομαι χωρίς λόγο, κάνω πολλά λάθη! Υπόσχομαι από αυτή τη στιγμή και μετά θα είμαι καλό παιδί!

   • Κωνσταντινος

    Επειγοντως ενα νεο laptop με κολοσσιαιου μεγεθους πληκτρα για τον Καλχα, γιατι ηδη χρειαζομαστε την Πυθια για να βγαλουμε ακρη!!

   • Αυτό που έχω είναι μία χαρά. Εγώ δεν είμαι!

 10. KKK

  Πετσαλνικος που χρειαζεται…………

 11. babis

  Και για να βοηθήσω την κ. Παναρίτη, ας ακούσει τι έλεγε ένας συναδελφός της (αληθινός) πριν 15 χρόνια…………………

 12. Ένα πράγμα πιά με προβληματίζει:
  Μήπως,λέω μήπως,
  του Έλληνος ο τράχηλος υπομένει, και μάλιστα ανέτως,τελικά,
  ζυγόν;

 13. x-com

  Κάτι άσχετο… Κάποια στιγμή νομίζω πως πρέπει να φτιάξετε την αρχική σελίδα, η οποία είναι πολύ δύσκολη για προσπέλαση και για εύρεση κάποιου συγκεκριμένου άρθρου επειδή εμφανίζονται ολόκληρα τα κείμενα. Εγώ προσωπικά έχω βάλει ως αρχική σελίδα σας με βάση το ΑΡΧΕΙΟ, που έχετε δίπλα (Φεβρουάριος, Μάρτιος κτλ.) διαφορετικά είναι πολύ δύσκολο το διάβασμα.

  • Το πρόβλημα είναι ότι, στον συγκεκριμένο τομέα, δεν είμαι τόσο καλός. Ξέρω πως το wordpress παρέχει αυτ´ες τις δυνατότητες αλλά….
Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Αρέσει σε %d bloggers: