Σε αναζήτηση βοήθειας…

Δε ξέρω ποιος είναι αυτός που κανονίζει η ζωή μου αλλα, πάλι έλλεπια! Στο νοσοκομείο για την δεύτερη επέμβαση για δύο …ηλίθιες «πέτρες» που έφεραν τα πάνω κάτω. Τέλος καλό όλα καλά αλλά, έχασα α. την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Παπουτσή (που τον έβαλε ο Γιωργάκης να την «σπάσει» στον Βενιζέλο) β. την ανακοίνωση της «πρωτοβουλίας» Πάγκαλου (να συγκεντρώσει βουλευτές εναντίον του Βενιζέλου) γ. την αντίδραση της Ντοραμπάκ ή Μπακ Ντορ) για το ναυτιλιακό συνάλλαγμα του συζύγου για την αγορά πλοίου (τίνος πλοίου και από ποιόν;) δ. την ανακοίνωση του Λογιστή Εργασίας για την περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων (που αυτός και οι δικοί του είχαν αυξήσει για να εκλεγούν) ε. την εξομολόγηση της Μενεγάκη για τη σχέση της με τον Ματέο και άλλα 22 γεγονότα της ζωής στη ΠασοκοΝεοΔημοκρατία της Χαρτόβιας-Τζουτζίας-Ελληνίτσας επιστρέφω στο «πισί» μου.

Πως ασιθάνεσθε με το PSI ρώτησε ένας γιατρός στη κλινική. Μα, αγαπητέ απάντησα παραφράοντας τον Πάγκαλο. Το PSI είναι ευλογία για την Ελλάδα. Α, είπε ο γιατρός και συνέχισε την επίσκεψη στους ασθενείς. Όμως αλήθεια… Πως είναι τα πράγματα μετά το Β Μνημόνιο; Θα υπάρχει ζωή; Θα βλέπουμε τ’ αστέρια; Θα μπορούμε να ψωνίζουμε «μερσεντέ»; Μπεμβέ; Αουντί; Τουότα; Θα μπορούμε να πάρουμε (στημένους) διαγωνισμούς για την μεταφορά μαθητών από και προς το «σχολείο¨;Ποίος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του μεταμοντέρνου ΠΑΣΟΚ; Ο Μπένι; Ο Χρήστος; Ο Χάρι; Ο Τεό; Η Θεία Λούκα; Ο Γιωργάκης; Μα, και βέβαια ο Γιωργάκης! Διατί; Διότι ο ίδιος έχει δημιουργήσει τέτοιο οργανωτικόν μπάχαλον ώστε, ως άλλος Προφήτης θα αναδυθεί από τις στάχτες του Μνημονίου Β και θα αναλάβει πάλι την ηγεσία του κόμματος με βοηθούς τους Παπουτσή, Πετσάλνικο, Καρχιμάκη & Σια θα οδηγήσει το Κόμμα στη συνεργασία με τον Σαμαρά.

Και ο Σαμαράς; Τι κάνει και τι θα κάνει προκειμένου να αντιμετωπίσει την Ντοραμπάκ ή Μπακ Ντόρ; Μα, ότι του είπε σήμερα η Άντζελα (Μέρκελ). Θα συνεργηστεί ακόμα και με τον διάβολο προκειμένου να γίνουν τα «μεγάλα έργα» και να «φάνε» και οι δικοί του άνθρωποι που έχουν μείνει καιρό εκτός νυμφώνος. Με πρώτο το «φιλέτο» του Ελληνικού! Είδατε πλάνα και σχέδια στη τιβί; Τι βίλες! Τι ξενοδοχεία! Τι μαρίνες! Τι πύργοι! Και όλα αυτά σε μία περίοδο που η ανεργία στις χώρες της Ουροζόν φτάνει το 20%! Θέλω να πω πως, μέσα σε αυτή την τρελή ανάπτυξη ο Παπαντάϊμος, ο Γιωργάκης, ο Μπένι και ο Αντουάν βλέπουν …ανάπτυξη! Προφανώς αυτά τα αστέρια που σώζουν την Ελλάδα απ’ το 75 και δώθε ξέρουν που δεν ξέρω αλλά, καλά να πάθω που η εργασία μου, τα περιοδικά, η παρουσία μου στις εκδόσεις δεν μου χάρισαν ούτε μία συνέντευξη επιτυχημένου μαλάκα στον Τύπο. Καλά να πάθω αφού δεν ακολούθησα τις βίζιτες και τις (ξεφωνημένες) αδελφές του Parasite Beach και δεν απόκτησα «βίλα» στη Μύκονο με τέσσερις φιλιπινέζες ντυμένες με ομοιόμορφες στολές να μεγαλώνουν τα αφασικά μου βλαστάρια. Πως τα κατάφερα ρε παιδάκι μου και δεν είμαι υποψήφιος του (μεταμοντέρνου) ΠΑΣΟΚ και της νέας Νέας Δημοκρατίας (δια να μην αναφερθώ εις την Δημοκρατικήν Συμμαχίαν της Κας Ντοραμπάκ και την Δημοκρατικήν Αριστεράν του κ. Κουβέλη δεν είμαι σε θέση να καταλάβω. Μάλλον κάπου «χάνω» και το κάρμα μου με οδηγεί στο Κόμμα της Θείας Λούκας αλλά, και γι’ αυτό δεν είμαι σίγουροις τόση είναι η πολιτική μου ανωριθότης.

Τι άλλο; Τι θα πει τι άλλο; Τι περιμένετε από έναν αόρατο δημοσιογράφο και μη υπάρξαντα εκδότη; Να βγει στη τιβί να συνεντευξιασθεί με τον Ψινάκη,μ τον Μέρλο, τον Άλλο και την  Άλλη τη τρελή που δε βάζει γλώσσα μέσα; Πρώτα απ’ όλα δεν διαθέτω τις γνωριμίες. Ούτε ο ταγματάρχης δεν με θυμάται. Αφήστε τον Αντουάν που με ξέχασε εντελώς δια να μην αναφερθώ στο Γκόλουμ, για το οποίο Γκόλουμ είχα αφιερώσει τρεις μήνες απ’ τη ζωή μου (αγορά του αιώνα, πυροσβεστικά αεροπλάναα, εθνικοί κήποι, προμήθειες τροιχόσπιτων για σεισμοπαθείς για να να αναφέρω μερικά),  και πάθω κανένα εγκεφαλικό.

Και τώρα; Τι και τώρα; Περιμένω όπως κι’ εσείς να δω «που θα πάει το πράμα». Περιμένω το Πρόγραμμα Ήλιος, την «αξιοποίση» του Ελληνικού (παρά την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε παράνομο το κλείσιμο από τον Χατζηδάκη αλλά, με τις αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου θα μιλάμε όταν οι δικοί μας άνθρωποι ετοιμάζονται να «φάνε» με χρυσά κουτάλια;). Με λίγα λόγια και επειδή δε βλάπω φως (για μένα) στο βάθος του τούνελ πληροφορώ τους αξιότιμους αναγνώστες ότι, βρίσκομαι σε αναζήτηση εργασίας γι’ αυτό αν κάποιος έχει κάτι να προτείνει μετά χαράς θα το εξετάσω ακόμα και αν, αυτός ο κάποιος, είν αι υπουργάρα της Κυβέρνησης Ειδικών Αναγκών του Λιουκ Παπαντάϊμος και θέλει «σύμβουλο»… CU


 1. Περάστικά δάσκαλε. Κοίτα την υγεία σου και μη στεναχωριέσαι. Μπορεί να είσαι «μη ευλογημένος» δημοσιογράφος θεωρώντας εαυτόν αόρατο, η πορεία σου όμως στο χώρο είναι ευλογία για την Δημοσιογραφία και φως ακόμα και για όσους δεν σε «βλέπουν»

  Περαστικά και πάλι και χρόνια πολλά για αυριο…

  Μου αρέσει!

  • Να είσαι καλά αλλά, ξέρω ότι …ξέρεις ότι, τα περί αοράτου είναι 97% χιουμοριστικά. Απλώς είναι κρίμα να έχει περάσει σχεόν μισός αιώνας και να μη έχει «δει» κανείς -εκτός από τους αναγνώστες!

   Μου αρέσει!

 2. Καλησπέρα και περαστικά!.
  Καλύτερα άνεργος διότι πιστεύω το επίδομα θα είναι μεγαλύτερο
  απο τον μισθό.

  Μου αρέσει!

  • Δεν έχω …επίδομα. Μόνο σύνταξη 1200 ούρο

   Μου αρέσει!

   • ….ούρο??

    Μου αρέσει!

   • euro, έουρο, γιούρο, ούρο… Έτσι που το κατάντησαν για τους Έλληνες, τους Ισπανούς και τους Πορτογάλους τι άλλο είναι

    Μου αρέσει!

 3. προ'ι'δρυτικος

  Καλημέρα Κ.Κ, καί περαστικά !..
  Πρόσεξες πόση δημοσιότητα σήμερα γιά τήν αλλαγή στόν Γ.Ο.Κ, καί τά τεράστια πλεονεκτήματα του, σέ σχέση μέ ότι ίσχυε ώς τώρα, γιά τήν ανάπτυξη τού οικιστικού ιστού »καθ’ύψος» ;..
  Λές νά έχει κάποια σχέση μέ τήν αναμενόμενη »αξιοποίηση» τού Ελληνικού ;.. Έ, ρέ γλέντια.. Ό ήχος από τά (χρυσά) μαχαιροπήρουνα..
  Πρόσεχε τόν εαυτό σου, περαστικά.. Ή φράση τού ΑΓΡΥΠΝΟΥ »..φώς ακόμη καί γιά όσους δέν σέ βλέπουν..» εκφράζει τούς πιό πολλούς από μάς..
  Προ’ι’δρυτικός

  Μου αρέσει!

  • Αν πρόσεξα λέει. Δείτε και την δακρύβρεκτη έκκληση κάποιου «φορέα» για φύτευση ελαιόδενδρων στο Αεροδρόμιο Ελληνικού και πείτε μου αν υπάρχει άλλος ευρωπαϊκός λαός που να κάνει χαρακίρι ή να πυροβολεί με τόση παιδοβουβαλική τάση τα πόδια του…

   Μου αρέσει!

   • προ'ι'δρυτικος

    »Φορέας».. Τί λέξη καί αυτή.. Κ.Κ, επί τού συγκεκριμένου ξέρω κάποια πράγματα.. »ή εκπομπή περιέχει τοποθέτηση προ’ι’όντος» πού λένε.. Καταλαβαινόμαστε ;..
    Προ’ι’δρυτικός

    Μου αρέσει!

 4. Αντώνης Κουρουτσαβούρης

  Καλέ μου Κ.Κ. σου εύχομαι περαστικά από καρδιάς. Απο εδώ και πέρα να είναι η τελευταία περιπέτεια που είχες με την υγεία σου……

  Μου αρέσει!

 5. Φιλιππος

  Εχει πολυ πονο…!! Μοιαζει με τον πονο της
  γεννας..!!Περαστικα και ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ!!!!!!!!!!

  Μου αρέσει!

  • Και βέβαια περιέχει! Λάδι, λάδι, λάδι. Ελιές, λάδι, ελιές, λάδι..

   Μου αρέσει!
Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Αρέσει σε %d bloggers: