ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ Ο ΕΝ ΛΕΥΚΩ 87,7

Γράφει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος , από το e-τετράδιο

Ιδού και η επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας Three Dee που κατείχε έως τώρα τον Εν Λευκώ 87,7: Η ραδιοφωνική εταιρία THREE DEE S.A. θυγατρική των Εκδόσεων Λυμπέρη Α.Ε., μεταβίβασε σήμερα τον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΝ ΛΕΥΚΩ, στην εταιρία FRONTSTAGE S.A. Ο κ. Αντώνης Λυμπέρης, Πρόεδρος της THREE DEE S.A., δήλωσε: «Σήμερα ένας από τους καλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αθήνας ο ΕΝ ΛΕΥΚΩ, φεύγει από εμάς, για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στα ερτζιανά στην FRONTSTAGE της κυρίας Αλεξάνδρας Δασκαλοπούλου στην οποία ευχόμαστε καλή επιτυχία». Η Πρόεδρος της FRONTSTAGE S.A. Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου εξέφρασε την μεγάλη της χαρά για την απόκτηση του ραδιοφωνικού σταθμού ΕΝ ΛΕΥΚΩ, συμπληρώνοντας: » Ήμουν πάντα ένας από τους πιστούς ακροατές του Εν Λευκώ. Χαίρομαι που τώρα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με τους ανθρώπους που δημιούργησαν την επιτυχία του για να κάνουμε τον Εν Λευκώ ακόμα πιο απολαυστικό και αγαπητό στους κατοίκους της πόλης.» Η Frontstage θα στεγάζει προσωρινά τον Εν Λευκώ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου μας. (Στη φωτογραφία η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου). Μόλις, πριν από λίγη ώρα, ο Εν Λευκώ 87,7 άλλαξε ιδιοκτησιακά χέρια. Έπεσαν οι υπογραφές! Σας είχαμε… προετοιμάσει άλλωστε με το ρεπορτάζ που δημοσίευσε ο Σπύρος Σεραφείμ, τη Δευτέρα – εδώ. Νέα ιδιοκτήτρια του καλού ραδιοσταθμού η Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου, κόρη του Δημήτρη Δασκαλόπουλου, του ΣΕΒ.


 1. Πω, πω, πω…
  Ούτε ΛΕΞΗ για το ποιος έφτιαξε τον «ΕΝ ΛΕΥΚΩ»! Λες οι άνθρωποι (και η Εταιρία) που τον ίδρυσε, του έδωσε το όνομα (της στήλης μου στους 4Τ -ΕΝ ΛΕΥΚΩ), τον χαρακτήρα, την αισθητική και το «στύλ», ήταν φαντάσματα!
  Αυτό το σχόλιο δεν περιέχει «παράπονο» αλλά μόνο (χοντρή) ειρωνεία. Θέλω να πω κάποιες αλήθειες για την ιστορία και την αποκατάσταση μιας κάποιας ισορροπίας, σε ένα περιβάλλον που η σοβαρότητα, ο επαγγελματισμός και η μη συμμετοχή στο χυδαίο «λαϊφ στάϊλ» θεωρείται επαγγελματική …αδυναμία.
  Πάμε παρακάτω…
  Τον «Εν ΛΕΥΚΩ» τον έφτιαξα εγώ και η Σοφία Καββαθά. Κάναμε, πρώτοι στην Ελλάδα, αίτηση για άδεια ίδρυσης Ρ/Σ το …1986 (Α.Π 1 στο τότε Υπουργείο Τύπου & Πληροφοριών), η οποία και απορρίφθηκε, προφανώς επειδή δεν είχαμε πολιτικά και οικονομικά «βύσματα».
  Η επιθυμία να κάνω ένα ραδιόφωνο που να μη παίζει «βσισοβανδήδες» και να εκφράζει την δική μου/μας ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ οδήγησε στην αγορά, το 1998, του «ΡΟΔΟΝ FM» από τον Φώτη Μπόμπολα.΄Όταν πήραμε, την ίδια χρονιά, άδεια λειτουργίας (από την Εθνική Επιτροπή Τηλεοπικοινιών) στο όνομα της «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε», του δώσαμε το όνομα «ΕΝ ΛΕΥΚΩ». Τότε, ο σταθμός, μετέδιδε στη συχνότητα 94.4.
  Από το 1998 μέχρι το 2006 που πουλήθηκε προς 116.000 ευρώ στην «Εκδόσεις Λυμπέρη Α.Ε», μαζί με το 33,33% του μετοχικού κεφαλαίου μας (για λόγους που έχω αναλύσει σ’ αυτό το ιστολόγιο), λειτουργούσε κάτω από την ΔΙΚΗ ΜΟΥ διεύθυνση. Όλες οι αποφάσεις, οι επιλογές συνεργατών (καλές ή λαθεμένες), το «προφίλ» και η αισθητική ήταν αποκλειστικά δικές μου επιλογές.
  Στη διάρκεια της, σχεδόν 10χρονης, λειτουργίας η Εταιρία μου έχασε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δραχμές επειδή ήθελα να κρατήσω τον σταθμό σε ένα επίπεδο ποιότητας που, εκείνη τη εποχή αλλά, και σήμερα δεν έβρισκες/βρίσκεις στα (ιδιωτικά) ραδιόφωνα.
  Και τώρα η νεοελληνική γελοιότητα.
  Κάποια στιγμή η Πολιτεία αποφάσισε να …βάλει τάξη στις συχνότητες. Το έκανε κλείνοντας ΜΟΝΟ τον «ΕΝ ΛΕΥΚΩ» για 1 1/2 χρόνο, με τη δικαιολογία ότι δημιουργούσε προβλήματα στις συχνότητες του Ελ.Βεν!!!
  Σε όλο αυτό το διάστημα και ενώ οι εργαζόμενοι κάθονταν σπίτι ή έκαναν άλλες δουλειές η «Τεχνικές Εκδόσεις Α.Ε» πλήρωνε κανονικά τους μισθούς, τα δώρα και τις ασφαλιστικές εισφορές ελπίζοντας ότι, κάποια στιγμή, θα βρεθεί ένας πολιτικός να «ακούσει» το δίκαιο αίτημα μου να ξαναλειτουργήσει ο σταθμός.
  Μετά από μεγάλη οικονομική ζημιά πουτ προστέθηκε σε εκείν η απ’ την έλλειψη διαδημιστικών εσόδων επειδή «ο σταθμός ήταν για λίγους» έφτασε η στιγμή αλλά, ακόμα και σήμερα, δεν γνωρίζω ποιος επενέβει και πήραμε άδεια εκπομπής σε νέα συχνότητα, αριστερά στη μπάντα, στο 87.7 των FM.
  H προσπάθεια συνεχίστηκε, με τον σταθμό να λειτουργεί στο ιδιόκτητο κτήριο μας, των 4,500μ2, στην Ηλιουπόλεως 2-4 στον Υμηττό χάνωντας συνεχώς χρήματα που όμως μπορούσαν καλυφθούν από τα μεγάλα κέρδη της Εταιρίας μας.
  Το 2006 ο «ΕΝ ΛΕΥΚΩ» πουλήθηκε (για λόγους που είναι γνωστοί κ α ι στους αναγνώστες του ιστολόγιου), σε άλλη εκδοτική εταιρία.
  Σήμερα διάβασα ότι χτες πουλήθηκε στην Κα Αλεξάνδρα Δασκαλοπούλου της οικογένειας που έχει την «ΔΕΛTΑ» στην οποία εύχομαι «καλές δουλειές».
  Οι πωλητές «ξέχασαν» να ανεφερθούν στους ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ, στη ΨΥΧΗ και στο ΥΦΟΣ του σταθμού που δεν τόλμησαν να αλλάξουν απ’ το 2006 μέχρι σήμερα! Στη πρωϊνή «έκδοση» του σχολίου έκανα το λάθος να πω ότι, και το e-ΤετΡάδιο δεν αναφέρθηκε στην προϊστορία του σταθμού. Το έκανε, δεν το είδα, το λάθος είναι δικό μου και ζητάω δημόσια συγγνώμη…

  …το παρόν συνεχίζεται με αναφορές σε αχρείες συμπεριφορές συγκεκριμένων ατόμων που έγιναν γνωστοί μέσα απ’ τον σταθμό αλλά, και που αυτοί «ξέχασαν» να πουν μία λέξη…
  Φιλάκια
  Κ.Κ.

  • To 2001 που κατέβηκα στα Μέγαρα για το Safetrack,κλείδωσα στην καλή συχνότητα από τη Λάρισα και ω,τι χαρά,άκουσα το Σταθμό »μας» κοντά στην Ελευσίνα.Άλλοι καιροί,άλλα ήθη…

 2. Τελαμώνας

  Αγαπητέ Κ.Κ δε σου εύχομαι χρόνια πολλά μιας και διαμέσου της υπεργαλαξιακής σου υπόστασης θα συνεχίσεις να υπάρχεις οτι και να γίνει και σε πείσμα των καιρών. Για εμάς που έχουμε οχι μόνο εικόνα του πως στήθηκε ο ΕΝ ΛΕΥΚΩ αλλά και τι σημαίνει για την καθημερινότητά μας αυτή η προσπάθεια να κρατηθεί το ποιοτικότερο ραδιόφωνο στην Ελληνική επικράτεια, αυτοί που ξέχασαν δεν σημαινουν απολύτως τίποτα. Ουτε οι μη δηλώσεις τους. Εμείς δεν μπορούμε παρα να ευχαριστησουμε τον Κώστα και τη Σοφία που τον έβαλαν στη ζωή μας και τους ανθρωπους που πάλεψαν μαζί τους για να τον κρατησουν ζωντανο μεχρι σήμερα για να μπορουν κάποιοι να προβαινουν σε αγοραπωλησίες και να δηλώνουν έτοιμοι για ποιοτικότερα βήματα….

 3. george..

  Δυστυχώς τα λαμογια Πάντα θα υπάρχουν….
  Μετα το εν λευκω εχουν σειρα οι 4τροχοι ?..
  Αγαπούλα…πούλα..

 4. Ανώνυμος

  http://www.e-tetradio.gr/ar6237el_toistorikotoyenleykw877.html

 5. Νίκος Α.

  Κι όμως, σε άλλο σημείο της ιστοσελίδας του e-tetradio, που καθημερινά παρακολουθώ, γίνεται αναφορά στην αρχική σύσταση του σταθμού από σας. Ορίστε το link
  http://www.e-tetradio.gr/ar6237el_toistorikotoyenleykw877.html

  Δεν σας ξέχασαν όλοι, λοιπόν. Και φυσικά όχι εμείς, οι παλιοί αναγνώστες σας.

  • Mea culpa. Δεν είχα δει το κείμενο υου e-Τετραδιο όταν έγραψα το σχόλιο

 6. vrykolax

  γραψτε καλυτερα ποιος κατεστρεψε τον ροδον fm ενα απο τους σταθμους με τις καλυτερες επιλογες ροκ μουσικης, προσπαθωντας να κανει ραδιοφωνο με πενταροδεκαρες.

  φυσικα εκπομπες ανουσιες ερασιτεχνικου επιπεδου, με φερεφωνα-στελεχη των ΤΕ (πιστα σκυλια αλλοτε, σας πουλησαν προσφατως), οι οποιοι αγνωστο αν ποτε πληρωθηκαν για τις οποιες τελος παντων υπηρεσιες τους, ή ηταν κι αυτη μια υποχρεωση-προσφορα στην «εταιρια» η οποια «συμπεριλαμβανοταν» στον πενιχρο μισθο.
  κλασσικη τακτικη του ομιλου (απο ενα σημειο και μετα, οταν εγινε «ομιλος»): «οποιος δουλευει εξτρα δεν πληρωνεται εξτρα, αλλα «παει μπροστα» στην εταιρια!!!»

  το ποσο μπροστα το εδειξε η ιστορια…

  απο που και ως που χαθηκε 1 δις δραχμες? ητοι 300 εκατομμυρια ευρω?
  νοικι δεν πληρωνατε (στο «ιδιοκτητο», με λεφτα του επενδυτικου κοινου, παλατι σας), μισθους της πεινας δινατε (και σε οσους και αν δινατε, με βαση τη στρατηγικη της υποχρεωτικης δωρεαν εργασιας εντος του ομιλου), που ξοδεψατε 37,5 εκατομμυρια ευρω ανα ετος????!!!
  ητοι 3,1 εκατομυρια το μηνα, ητοι 100 χιλιαδες την ημερα??!!!

  ακομα και με μηδενικη διαφημιση (ποιος σώφρων ανθρωπος να διαφημιστει αλλωστε ετσι που ειχατε καταντησει εναν ευρωστο σταθμο), δεν βγαινει με τιποτα ο λογαριασμος!

  θα πρεπει, ή να κανετε πλακα, ή να συνεχιζετε να αντιμετωπιζετε τους αναγνωστες σας ως ηλιθιους, ή να μην ξερετε απλη προσθεση και αφαιρεση.
  λογικο αν κρινει κανεις απο την οικονομικη διαχειρηση του «ομιλου» σας και την μετεπειτα τυχη του.

  η αληθεια ειναι οτι πηρατε ενα ακομα ακριβο παιχνιδι προφανως ωστε να ικανοποιησετε τη ματαιοδοξια σας, το απαξιωσατε κι αυτο σταδιακα και τωρα κλαψουριζετε γιατι δεν αναφερουν το τεραστιο (!) εργο σας!

  να τα λετε -και να τα γραφετε- ολα κυριε κκ, καλχα, χιγκιν ή οπως αλλιως σας λενε…

  υγ.: καταλαβαινω οτι ειναι καπως δυσκολο, ισως δεν εχετε πια τα απαιτουμενα «προσοντα» για να δημοσιευσετε το σχολιο, καθως σε ολη σας τη ζωη μαθατε να μη δεχεστε καμια κριτικη.
  δεν εχει σημασια ομως καθως δεν εχει τοσο νοημα να το διαβασουν αλλοι, οσο να το διαβασετε εσεις μηπως και καταλαβετε τι εφταξε.

  σας το κανω δωρο (καθως θα μπορουσα να μην ξοδεψω το χρονο μου και απλα να αδιαφορησω χαμογελωντας με το γραπτο σας κλεινοντας τη σελιδα), νοιωθω ομως οτι σας οφειλω μια αληθεια ως ανθρωπος σε ανθρωπο.

  • Στη 50χρονη δημοσιογραφική και εκδοτική μου θητεία έχω λάβει αρκετά «γράμματα» σαν το δικό σου.
   Το δημοσιεύω και δηλώνω πως, τα οικονομικά στοιχεία του Εν Λευκώ είναι στη διάθεση (σε ηλεκτρονική μορφή) όποιου έχει α. ένομο συμφέρον β. τ΄αρχ@δια να υπογράψει με το πραγματικό του ονοματάκι και να βάλει και την διευθυνσούλα του για να ξέρουμε όλοι ποιος μιλάει

   σημ: το κτήριο της Τ.Ε στον Υμηττό τελείωσε, με μηδενικό δανεισμό, 2 χρόνια πριν η εταιρία μπει στο «χρηματιστήριο»

  • Στη 50χρονη δημοσιογραφική και εκδοτική μου θητεία έχω λάβει αρκετά «γράμματα» σαν το δικό σου.
   Το δημοσιεύω και δηλώνω πως, τα οικονομικά στοιχεία του Εν Λευκώ είναι στη διάθεση (σε ηλεκτρονική μορφή) όποιου έχει α. έννομο συμφέρον β. τ΄αρχ@δια να υπογράφει με το πραγματικό του ονοματάκι και να βάζει και την διευθυνσούλα του για να ξέρουμε -όλοι- ποιος μιλάει

   σημ: το κτήριο της Τ.Ε στον Υμηττό τελείωσε, με μηδενικό δανεισμό, 2 χρόνια πριν η εταιρία μπει στο «χρηματιστήριο»

  • Επειδή το σχόλιο προσβάλει την νοημοσύνη των αναγνωστών του blog θέλω να πώ (χωρίς καμία διάθεση υπράσπισης) τα εξής:

   Δεν θεωρεί κανείς εδω μέσα ότι ο Καββαθάς φοράει φωτοστέφανο, αν ήταν έτσι θα τον λέγαμε «άγιο» και όχι «κάλχα».

   Γένικά έχω την εντύπωση ότι οι άνθρωποι κάνουν λάθοι, σε όλου τους τομέις της ζωής τους. Ιδιαίτερα, αν ασχολείσαι με το επιχειρείν, είναι αυτονόητο ότι και ανθρώπους θα αδικήσεις και λάθος επιλογές θα κάνεις, όλα μέσα στο παιχνίδι είναι.

   Αυτό που μένει όμως είναι τό έργο που παράγει ο καθένας. Και το έργο του Καββαθά βγάζει μάτι και στον πλέον άσχετο.

   Τέλος, όταν κάποιος ενδιαφέρεται μόνο για την ματαιοδοξία του και τα ακριβά παιχνίδια, το πρώτο πράγμα που κάνει όταν βάζει την εταιρία του στο χρηματιστήριο, είναι να ξεφορτωθεί μετοχές αγοράζοντας έτσι βίλλες στη μύκονο και ακριβά σκάφη.

   Όπως καταλαβαίνεις η κριτική σου είναι αναξιόπιστη και κρύβει εμπάθεια.

   • byron

    Το αστείο είναι ότι o vrykolax κατηγορεί τον ΚΚ ότι «δεν ξερει απλη προσθεση και αφαιρεση», αλλά λίγο πιο πριν γράφει, ενδεχομένως υπό την επήρεια υπερβολικής κατανάλωσης αίματος, ότι «1 δις δραχμες ισούται με 300 εκατομμυρια ευρω», ενώ φυσικά 1 δις δραχμές ισούται με 3 εκατομμύρια ευρώ πάνω κάτω. Που σημαίνει ότι η αριθμητική του διορθώνεται σε «ξοδεψατε 375000 ευρω ανα ετος????!!! ητοι 31000 το μηνα, ητοι 1000 ευρώ την ημερα?»…

   • Συμβαίνουν αυτά με τους βρικόλακες. Μόλις βγαίνουν στο φως εξαερώνονται

  • Ανώνυμος

   Όποιος γράφει με αυτήν την «γλώσσα» πρέπει να έχει τα αρ@δια που λέει και ο Καββαθάς να υπογράφει επώνυμα διαφορετικά χαρακτηρίζετε κακοήθης και γραφικός….
   ΑΝΤΩΝΗΣ Κ.

  • Giorgos

   1 € = 340,75δρχ. έτσι για την ιστορία…

  • Υπόψη κ. Βρυκόλακα. Εκτός που ο boss έχει αρχίδια, κάτι που θα έπρεπε να το ξέρατε από την πηγή σας (που σας ξέρασε και αυτά που γράψατε), εκτός που μπερδέψατε την διαίρεση επιπέδου 5ης δημοτικού (και σας βγήκε το εντελώς λάθος νούμερο των 300 εκατ. ευρώ), εκτός που η εμπάθεια που μεταφέρετε είναι δύσκολο να γίνει κατανοητή (εκτός και αν ο Κ.Κ. σας …χώρισε κάποια στιγμή στο μακρινό παρελθόν), εκτός που γενικώς λέτε κάμποσες πίπες μαζεμένες, να είστε καλά που οφείλετε «μια αληθεια ως ανθρωπος σε ανθρωπο» Α, την άλλη φορά να βάλετε και κανένα τόνο…

 7. Είναι κρίμα να ξεκινάς κάτι, να ρισκάρεις, να πετυχαίνεις και στο τέλος να βρίσκεσαι αόρατος.. Τουλάχιστον ο Τζούμας θα έπρεπε να πει κάποια στιγμή τα πράγματα με το όνομα τους.

  Πάντως έχω την αίσθηση ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψετε (όπως ο Jobs αφού πρώτα τον έδιωξαν απο την εταιρία του).
  Κάλχας vs Κουκλεντές στανταράκι άσσος.

  Και όπως θα έλεγε και ο γοδεφρείδος: When the going gets tough the tough gets going.

  • Θα σας πω κάτι: για κάποιο περίεργο λόγο πιστεύω πως όλα εδώ πληρώνονται, ακόμα και η επιλεκτική αμνησία

   σημ: το σύνθημα «when the going gets tough the tough get going» δεν ειναι του Γοδεφρείγου αλλά, των αμερικανών πεζοναυτών

   • Φυσικά και δεν είναι του γοδεφρείδου, χιούμορ έκανα.

 8. coyoteracing

  Εν λευκώ

  Στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
  Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης
  Πρώτη εκτέλεση: Νατάσα Μποφίλιου

  Λευκή μου τύχη και λευκή ζωή μου
  Γιατί τα βράδια κρύβεστε στο γκρίζο;
  Βλέπω στο άσπρο σας την προβολή μου
  και το μετά απ’ το μετά γνωρίζω
  Αν είχα θάρρος για να πω το «έλα»
  τώρα δε θα ‘χα τη φωτιά στο αίμα
  Αν είχε χρώμα θα ‘ταν άσπρη η τρέλα
  Αν είχε σώμα θα ‘ταν πάλι ψέμα.

  Κοίτα τα χέρια πως γυρνούν στον τοίχο
  σαν να χορεύουνε με τη σιωπή μου
  κι εγώ που χρόνια γύρευα το στίχο
  που θα εξηγήσει τη βουβή ζωή μου
  μεταμφιέζω τη σιωπή σε λέξη
  και τη χαρίζω σ’ όποιον μου εξηγήσει
  να ‘χει το μέλλον μου να επιλέξει
  ποιο παρελθόν μου θα ξαναγυρίσει…

  Τίποτα σημαντικό.
  Ζω μονάχα εν λευκώ…

  Λευκή μου τύχη και λευκή ζωή μου
  καλά τα λεν οι έγχρωμοί μου φίλοι
  το πρόβλημά μου η υπερβολή μου
  κι ό,τι αργεί απάντηση να στείλει
  Αν είχε το θάρρος να φανεί ο λόγος
  τώρα δε θα ‘τανε φωτιά στο αίμα
  Αν είχε χρώμα θα ‘ταν άσπρο ο φόβος
  Αν είχε σώμα θα ‘ταν σαν κι εμένα.

  Αν σ’ αγαπούν να μάθουν να το λένε
  κι αν δε στο πουν να μάθεις να το κλέβεις
  κι αν θες να δεις τ’ αληθινά να καίνε
  πρέπει στο ύψος της φωτιάς ν’ ανέβεις.

  Και σε λυπούνται που δεν το ‘χεις νιώσει
  κι εσύ λυπάσαι που το ξέρεις πρώτος
  και που κανείς δεν είχε λάβει γνώση
  πως η σιωπή σου ήταν χρόνια κρότος.

  Δικαίωμά μου να ποντάρω λίγα
  Δικαίωμά μου να πηγαίνω πάσο
  κι εκεί που λένε πως ποτέ δεν πήγα
  εγώ δεν πρόλαβα να το ξεχάσω
  Κι όποιος ρωτήσει γιατί πάντα φεύγω
  μ’ αυτό τον τόνο του λευκού στο βλέμμα
  του λέω μια φράση σαν να υπεκφεύγω
  με μια ελπίδα να ‘ναι σαν κι εμένα…

  Τίποτα σημαντικό…
  Ζω μονάχα εν λευκώ….
  Τίποτα σημαντικό….
  Ζω μονάχα εν λευκώ….
  Τίποτα σημαντικό….
  Ζω μονάχα εν λευκώ….

  …σε ηξεραν οι δημιουργοι ή ετυχε?

  • Δεν με ήξεραν. Ούτε τον πατέρα μου γνώριζαν που, μετά από 55 χρόνια δικηγορίας είπε σε φίλο του ότι, στην επαγγελμαατική του ζωή «εν τιμή ελευκάνθει»

 9. δημητρης

  Νομιζα οτι…οι βρυκολακες ηταν νυκτοβια οντα…

  • Προφανώς δεν βλέπετε τη τηλεοπτική σειρά True Blood!

   • δημητρης

    Ο παραπανω παντως κυκλοφορει αναμμεσα μας…

    Υ.Γ.
    Η Jessica ειναι…φοβερο chick!…

 10. Κυριάοκος

  Στο internet μπορεί άνετα και με πολύ μικρό κόστος να φτιάξει κάποιος ένα «ραδιοφωνικό» σταθμό. Ας δούμε λίγο αυτή την ιδέα.

 11. προ'ι'δρυτικος

  Κ.Κ.. Κάπου είχες γράψει γιά κάποιον πού μοσχοπληρωνόταν στόν ΕΝ ΛΕΥΚΩ, γιά νά κάνει ότι εργάζεται.. Καί πού τώρα κάνει ότι δέν σέ ξέρει.. Μήπως ;;.. Μιά ηλίθια σκέψη κάνω, σάν ηλίθιος αναγνώστης σου πού είμαι..
  Προ’ι’δρυτικός

  • Συμβαίνει αυτό με τους bospoke

 12. TASSOSATASSOS

  ΚΑΒΑΘΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕ ΜΑΣΑΣ , ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.. ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ. ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ .

  • Σωστό!

 13. ΑΝΤΩΝΗΣ Κ.

  ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΟΥΣ 4Τ (1974) ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ(ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΙ) ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΑΡΧ@ΔΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ…ΚΩΣΤΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙSAI ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΛΑΘΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΟΜΩς ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΕΤΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ¨Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ,,,ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛΞΕΩΝ…..ΑΝΤΩΝΗΣ Κ.(ansoni kourou)

  • Αντώνη να είσαι καλά αλλά, γιατί δεν μου τα λες ποιο …πεζά;

   • ΑΝΤΩΝΗΣ Κ.

    Συγνώμη λάθος μου,,,το διόρθωσα αμέσως…Και κάτι ακόμα,,εδώ και κάποιους μήνες έχω φύγει από την Ελλάδα και ζω στις Φιλιππίνες, Θα έρθω και πάλι στην πατρίδα για λίγο κατά τον Απρίλη, Μάϊο, θα ήθελα να μου κάνεις την τιμή να σε δώ από κοντά(έχουμε γνωριστεί πολλά πολλά χρόνια πριν και φυσικά ούτε που θα με θυμάσαι) αλλά θα ήταν μεγάλη μου χαρά να σε ξαναδώ και πάλι ύστερα από τόσο καιρό, διότι για μένα ο Κ.Κ. είναι ένας και δεν ξεχνιέται…Αντώνης Κ.

 14. Ελπίζω μόνο η κόρη του Δασκαλόπουλου να μην έχει τη νοοτροπία του πατέρα της. Ο οποίος είχε «φορτώσει» την εταιρία του, τη ΔΕΛΤΑ, με δεκάδες αυτοκίνητα της οικογενείας του. Αυτός ήταν και ο λόγος που τον απέλυσε ο Βγενόπουλος, λίγο μετά την αγορά της ΔΕΛΤΑ.

  • Δεν ξέρω «ποιος ήταν ο λόγος» και «τι θα κάνει η κόρη Δασκαλόπουλου» ούτε με ενδιαφέρει να μάθω . Ξέρω μόνο τι έκανα εγώ -και για ποιον/ποιά

 15. Alex Mataliotakis

  Εγω δεν ξερω αν ο Κος Καββαθας πληρωνε ή δεν πληρωνε τους υπαλληλους του καλα ?
  δεν ξερω αν ηταν ματαιοδοξος ή οχι?
  αν οικονομησε ή οχι? αν κατεστρεψε σταθμους ή οχι?
  εγω τον γνωρισα σε εφηβικη ηλικια μεσα απο τα γραπτα του και με εκανε να αγαπησω τα μηχανοκινητα, τους αγωνες καθε μορφης μεταλαμπαδευοντας σε εμενα την αγαπη του για αυτα (εχω στα αυτια μου ακομα την περιγραφη στην TV καποιου αγωνα F1),για την τεχνολογια και την εξελιξη της.
  Εμαθα τι σημαινει πραγματικος οδηγος απεκτησα μοτο/αυτοκινηστικη παιδεια, μου εδωσε το ερεθισμα να ασχοληθω και να αγαπησω ενα σπορ και να κανω μια ευχαριστη διαδρομη σαν οδηγος και σαν συνοδηγος αγωνων ραλλυ αρκετα χρονια γνωριζοντας πολλους και ενδιαφεροντες ανθρωπους, ειναι αληθεια οτι δεν συμφωνουσα παντα με τα οσα ελεγε, εκτιμουσα ομως την αποψη του που ηταν παντα τεκμηριωμενη ρεαλιστικη γεματη οραμα και αγωνια για το καινουργιο και την εξελιξη, και ολα αυτα σεμνα χωρις κοσμικοτητες, χλιδες και επιδειξιομανια, να πω και λιγο την αληθεια τον ψιλοζηλευα κιολας που μπορουσε (λογω δουλειας) να κανει και καποια πραγματα που εγω δεν μπορουσα να κανω ή απλα μονο ονειρευομουν να κανω.
  Δεν μπορω ομως να μην τον ευχαριστησω που εγινε μια απο τις αιτιες να ακολουθησω αυτην την διαδρομη.
  αν εκανε ή δεν εκανε οτι τον «κατηγορουν» καποιοι, με εμπαθεια ή χωρις δεν με ενδιαφερει για εμενα το προσημο στο ταμειο ειναι θετικο.
  αλλωστε θελετε να γεμισω το site με ονοματα ανθρωπων/παρασιτων που εφαγαν στις πλατες μας τοσα χρονια αποδεδειγμενα χωρις να προσφερουν τιποτα θετικο στον καθενα απο εμας ή στο κοινωνικο συνολο γενικοτερα???
  Για αλλη μια φορα σε ευχαριστω Κ.Κ να εισαι παντα καλα , ανησυχος, μαχητης φορωντας παντα μια κασκα ειτε του πιλοτου ειτε του rally driver ειτε του ανυποτακτου μοτοσυκλετιστη.

  • Το «ευχαριστώ» δεν αρκεί και, να σας πω την αλήθεια, δεν έχει αξία. Αυτό που «μετράει» είναι ότι, η σχεδόν 50χρονη προσπάθεια κάτι άφησε πίσω. Και δεν είναι η …οδηγική κολτούρα αλλά η αξιοπρέπεια με την οποία πρέπει να αντιμετωπίζουμε τη ζωή μας.
   Όπως διαπιστώνετε τα σχόλια των βρικολάκων δεν είναι τίποτα άλλα παρά παραλληρηματικοίμονόλογοι ανάξιοι σχολίων
Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Αρέσει σε %d bloggers: