Cool Hand Luke

Από το «Πρώτο ΘΕΜΑ» της 20.11.11

Με ψήφους 255 «υπέρ» και 255 «κατά» η Βουλή έδωσε virtual ψήφο εμπιστοσύνης στην virtual κυβέρνηση Ειδικών Αναγκών &  Ειδικού Σκοπού του κ. Λουκά Παπαντάϊμος. Ως εκ του γεγονότος η ταχυδρομική μου θυρίδα κατακλύσθηκε από μηνύματα από αναγνώστες που ζητούσαν να μάθουν τη γνώμη μου για την απόφαση. Πριν εκθέσω (τη γνώμη μου), οφείλω να διευκρινίσω ότι, η κυβέρνηση δεν γεννήθηκε από αυτό που, σε παλαιότερες εποχές αποκαλούσαμε «ψήφο του Λαού» αλλά, από παρένθετο ανδρόγυνο. Από ένα Ον (entity)(*) που είναι συγχρόνως άνδρας και γυναίκα και όχι, όπως ίσως πιστέψατε, από έναν (με την Χριστιανική έννοια) Αδάμ και μία Εύα. Παρ’ ότι δεν είμαι πολιτικός συντάκτης θα επιχειρήσω να απαντήσω ως Μάντης Κάλχας αφού γνωρίζω το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σε βάθος (πάνω-κατω) 14,5 δισεκατομμυρίων ετών φωτός.

Το υπερβατικό κυβερνητικό σχήμα κατασκευάστηκε σε μία μηχανική μήτρα 4ης γενιάς της «Sustainable OpenGov Corporation», που έχει έδρα στην Ουάσιγκτον και υποκαταστήματα στη Βόννη και στο Παρίσι και, όσο πατάει η γάτα, στο Λονδίνο. Η S.O.G δημιουργήθηκε από την Διεθνή Κοινότητα (λέγε με Μπαράκ) και δραστηριοποιείται στις μηχανικές κυήσεις. Απόδειξη τα virtual σχήματα σε Ιράκ, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Τυνησία, Λιβύη, Ιταλία, Ελλάδα και, σύντομα, Συρία, Ιράν, Υεμένη και Γαλατικό Χωριό το οποίο, αυτές τις ημέρες, επισκέπτεται ο  Άλεξ Ρόντος. Στόχος της κυβέρνησης, που αποτελείται από 80% ΠΑΣΟΚ, 14% (νέα) Νέα Δημοκρατία, 4% ΛΑΟΣ και  2% από τρείς κουταλιές σούπας συστημικής αριστεράς είναι να πει το ναι για να μη το πουν οι κανονικοί γονείς (ΠΑΣΟΚ και παλαιά Νέα Δημοκρατία) που απ’ το 1975 και μετά έλλειπαν απ’ το σπίτι για δουλειές άρα δεν ήταν δυνατόν να συλλάβουν παιδί ως άλλη Τζέην Φόντα στη ταινία”Barbarella”.

Δεν ήταν όλοι οι βουλευτές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Ειδικής Ανάγκης του Cool Hand Luke. Ορισμένοι, με επικεφαλής τον βουλευτή της παλαιάς Νέας Δημοκρατίας Πάνο Καμένο, καταψήφισαν το μωρό (της Ρόζμαρι) και διαγράφηκαν απ’ την κοινοβουλευτική τους ομάδα αλλά όχι απ’ το Κόμμα. Άλλοι, όπως η Κα Μιλένα, η Κα Θοδώρα, η Κα Κατερίνα και άλλες μεγαλοκοπέλες και λεβεντόπαιδα είπαν πρώτα όχι και μετά ναι, όχι για τον εαυτό τους αλλά για τις κακομοίρες τις μανούλες τους. Τι ερώτημα που, σαν μαύρο όρνιο,  πετάει πάνω απ’ τα κεφάλια του ελληνικού λαού είναι τι θα γίνει μετά. Θα κερδίσει το μωρό (της Ροζμαρι) τη μάχη για τη ζωή ή θα υποκύψει στην αφιλόξενη ατμόσφαιρα του πλανήτη Melancholia; Θα πάρει την 6η Δόση που υπόσχονται οι φον Σόϊμπλε, ομπερλόϊτναντ Μέρκελ και Κόντ  ντε Νικολά ντε Σαρκοζί ή θα ψάχνει στους κάδους απορριμμάτων για μισθούς και συντάξεις;

Παρά τις ικανότητες που διαθέτω ως μάγος και μη ευλογημένος δημοσιογράφος αδυνατώ να προβλέψω το μέλλον 100%. Δύναμαι όμως να το επιτύχω κατά 95%. Το μαντείο των Δελφών λέει ότι, το μωρό της Μηχανικής Μήτρας θα εκδιωχθεί κατά το ήμισυ  απ’ την  Ουροζόν αποκτώντας δικό του νόμισμα που θα λέγεται Ουροδραχμή. Λίγους μήνες αργότερα τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν Ιταλία με Ουρολιρέτα, η Ισπανία με Ουροπεσέτα και η Πορτογαλία με Ουροεσκούδο. Μετά ω μετά, θα εμφανιστεί (πάλι) The ChosenOne(*) που θα κερδίσει τις εκλογές με ποσοστό 65% και, με τον Στρατό Σωτηρίας που έχει ήδη συγκεντρώσει σε Τορόντο, Ουάσιγκτον Ντι Σι και Δανία του Νότου, θα καταλάβει τα Θερινά Ανάκτορα και θα αναφωνήσει: We need a global governance and we need it fast(*)

Αν, παρ’ ελπίδα, ο Μάντης Κάλχας πέσει έξω στις προβλέψεις αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, εισέπνευσε πολύ μπάφο. Αν όμως πέσει μέσα ο Εκλεκτός πρέπει να του αναθέσει, τουλάχιστον, τη θέση του virtual Υπουργού Οικονομικών στην κυβέρνηση του Cool Hand Luke._K.K.

 (*)Οι σημειωμένες με  αστεράκια αγγλικούρες είναι εκεί για να βοηθήσουν The Chosen One να καταλάβει τα μυστικά της Zion

 

 


 1. tasos

  «Ζήτημα εβδομάδων θεωρεί τη διάλυση της ευρωζώνης ο καθηγητής Κ. Λαπαβίτσας»

  «Κεϊνσιανή λύση είναι εξαιρετικά δύσκολη διότι το ευρώ φτιάχτηκε για να προωθήσει τα συμφέροντα των μεγάλων τραπεζών, των μεγάλων επιχειρήσεων και των χωρών του κέντρου. »

  http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=327305

  Μου αρέσει!

  • coyoteracing

   ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ

   Μαντατα συμφορας απλωθηκαν στη χωρα
   Φιλοδοξος ο πατερ ειπε θα τ΄αναστησει
   ποτε του δεν επιστεψε πως θα ρχονταν η ωρα
   το αγαπημενο του ευρον πως θα νεκροφιλησει

   Μπροστα στο ταφο σταθηκε με πιστη για το θαμα
   δ-ευρον εξω φωναξε με παθος και πυγμη
   μα γυρω γυρω πλανταξαν σ΄ολολυγμο και κλαμα
   μεσα απ΄τον ταφο προβαλε πηδωντας η δραχμη

   ΥΓ.Απο την ποιητικη συλλογη «Εργα και Ημερες του Πατερ Δημου».Εκδοσεις κομμωσεις coyoteracing
   -50%…να το αφησω?
   -Να μην το πειραξεις καθολου Πατερ.Σε πηραμε χαμπαρι.Μπηκαμε ανθρωποι και βγηκαμε γιδια,μπεεεεεε …τραγοπαπα.

   Μου αρέσει!

  • Σε αντίθεση ο Κάλχας πιστεύει ότι, η Ουροζόν δεν θα διαλυθεί -τώρα. Πρέπει πρώτα η Αυτοκρατορία να «καθαρίσει» με Ιραν και Τουρκία και ο άξονας Τελ Αβιβ-Λευκωσία-Κρήτη-Αθήνα-Μπρουσέλς με τίποτα δεν πρέπει να διαραγεί, ναι;

   Μου αρέσει!

 2. babis

  Αφού λοιπόν μας βάλανε τον «αγκαλίτσα» για πρωθυπουργό, μια ηρεμία ξαφνικά, σε εμάς, στις αγορές (που τις παίζει στα δάχτυλα των ποδιών του) και γιατί το λέω αυτό, κάθε βράδυ στις 20:00 που αρχίζουν να μιλάνε οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι, βάζω τον γιο μου δίπλα μου και σε 1-2 λεπτά, max 3, ξερός στον ύπνο, και σκέφτομαι αν ξεκινήσει η ανάπτυξη, τι θα κάνω, το παιδί έχει και παιδικό σταθμό (που δεν έχει πετρέλαιο).

  Μάντη Κάλχα σας λυπάμε (με το συμπαθειο), απ ότι έμαθα ο μπάφος σας τελειώνει και η 6η δόση καθυστερεί, Αντουάν κάνε κάτι, με φοβίζεις!

  Μου αρέσει!

 3. coyoteracing

  Κι αν γυρίζει ο χρόνος πίσω στην αρχή
  όπως γυρίζει πίσω μια βιντεοκασέτα
  το ίδιο αδέξια, με την ίδια ταραχή
  τα ίδια θα κάναμε, ας’ τα και γάμησέ τα.

  …του Τιτου Πατρικιου.

  Παπαδημευων δια της παρακρατησεως
  πρωθυπουργευων δια της απαλλοτριωσεως
  χαρατσευων μεσω ρευματος ΔΕΗ
  ο υπογραφων βρεθηκε,χαθηκε η υπογραφη.

  …των coyoteracing κομμωσεων
  (αντι τεχνικων εκδοσεων που ασχολουνται μονο με προφητειες και αφηνουν την τεχνη απ΄οξω)

  …μπα τι βλεπω,τι εκπληξη!Μου αγορασα 4τ Νοεμβριου!! Εχει και εν λευκω!!!Δωρο για την γιορτη μου!!!!!!Κωστα με κακομαθαινεις…

  Μου αρέσει!

  • δημητρης

   Coyote…αργησες, πλησιαζει ο Δεκεμβρης και η αφεντια σου ακομα επεξεργαζεται το «εν λευκω» Νοεμβριου…….

   Υ.Γ.
   Προτεινω απο ‘δω και στο εξης, μαζι με καθε αρθρο-επανεμφανιση του Μαστερ στους 4 Τροχους να μοιραζονται μαζι με καθε τευχος και…ferrero rocher σοκολατακια, ωστε η αναγνωση να συνοδευεται και απο γευστικη απολαυση, ασε που ετσι θα αυξηθει κατακορυφα και η πελατεια σου…

   Μου αρέσει!

   • coyoteracing

    …σωστοοοοοός…θα γεμισουμε κι αλλες κουφαλες…πω πω γουστα…(με την καλη την εννοια,ευλογησον Πατερ)…

    Μου αρέσει!
Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Αρέσει σε %d bloggers: