Στο μυαλό του Τζόρτζ Παπάντριου


«Μία Ευρώπη μακριά από τις εθνικές παραχαρακώσεις» θέλει ο Τζορτζ με την κυβέρνηση «συνευθύνης» που κατασκεύασε με τον Αντουαν και τον Καρά Τζαφέρ. Αν εξαιρέσουμε τη λέξη «παραχαράκωση», που δεν θέλω να καταλάβω τι σημαίνει όλαθα πάνε καλά. Η Ελλάδα θα εγκαταλείψει την ουροζώνη, νέο νόμισμα θα είναι η «ουροδραχμή» αλλά, η Μεγαλόχαρη θα κάνει ένα ξεγυριστό θαύμα! Ο Τζορτζ θα επιστρέψει στη Πρωθυπουργία, οι  Theo και Evans στην αντιπροεδρία και η Κα Αποστολάκη θα αναλάβει (ως άλλος Σκανδαλίδης) το Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων, Δυκτίων, Άμυνας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Κολοτούμπας. Το Το ίδιο προβλέπω πως θα γίνει και με την Κα Καϊλή αλλά, όχι με την Κα Βασούλα η οποία ως μεγαλοκοπέλα και δεν έχει θέση σε ένα κόμμα που δραστηριοποιείται ο νεαρός κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.

Πρόβλημα παραμένει ο βουλευτής της (νέας) Ν.Δ. Πάνος Καμένος που λέει ότι, δεν θα ψηφίσει μία κυβέρνηση Εθνικής Δυσκοιλιότητας  αλλά, σαν από μηχανής θεόις, κάνει την εμφάνιση της η Κα Ντοραμπάκ και, να η επόμενη (κυβέρνηση) που είναι αποτέλεσμα συνεργασίας των Γάμμα Μπανκ, Ουρομπάνκ, Γκόλντμαν Μπανκ, Προτον Μπανκ, TsuTsu Bank και υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων, Εθνικής Άμυνας & Προστασίας της Μεσογειακής Κότας, Δημήτρη –Η1Ν1- Αβραμόπουλου και Θεοδώρας Τζάκρη…


 1. προ'ι'δρυτικος

  «Μία Ευρώπη μακριά από τις εθνικές παραχαρακώσεις».. ΚΚ καταλαβαίνεις πολύ καλά τί θέλει νά πεί,όπως καί οί περισσότεροι από εμάς, ή καλύτερα τί τού έχουν επιβάλλει νά πεί, αλλά δέν τό ξεστομίζεις.. Εκείνο πού εγώ δέν μπορώ νά καταλάβω είναι τό θαύμα τής Μεγαλόχαρης καί ή επιστροφή τού Τζόρτζ στήν Πρωθυπουργία μετά τήν <>.. Δέν τό πιάνω αυτό τό σενάριο.. Πώς, πότε, μέ ποιόν τρόπο;;.. Γίνε σαφέστερος.. Οσο γίνεται..
  Προ’ι’δρυτικός.

  Μου αρέσει!

  • Απλό -με την γενική έννοια της Επιστημονικής Φαντασίας(;).
   Η κυβέρνηση Ειδικών Αναγκών υπογράφει το/τα Μνημόνια, ο Αντουάν αρνείται, ο Γοδεφρείγος επιστρέφει, κάνει εκλογές, και τις κερδίζει με 60% καθώς Ισραηλινοί και Έλληνες πιλότοι «κατεβάζουν» 7-8 τουρκικά F16 στην κυπριακή ΑΟΖ. Ο ΓΑΠ ανακυρήσσεται Εθνάρχης, ο Αντρίκος αντ’ αυτού, η i4U&U4me συνεργάζεται με την i4Sence και ζούμε εμείς καλά κι’ αυτοί καλύτερα
   Αν το σενάριο φαίνεται «τρελό» τότε, το σενάριο της κυβέρνησης του Cool Hand Luke Papadaϊmos τι είναι; Λογικό;

   Μου αρέσει!

   • προ'ι'δρυτικος

    Ευχαριστώ ΚΚ γιά τό briefing, αλλά.. Έτσι εύκολα θά »πέσει» ή Τραπεζική Δημοκρατοδικτατορία τής ανέραστης ;.. Ίδωμεν..
    Άλλωστε φανταζόταν ποτέ κανείς τόν adonis…υπουργό ;;..
    Προ’ι’δρυτικός.

    Μου αρέσει!

   • Από την στιγμή που έγινε υπουργός η Τζάκρη όλα είναι πιθανά!

    Μου αρέσει!

 2. προ'ι'δρυτικος

  Δηλαδή, είναι πιθανό νά δούμε καί υπουργό τήν ντόραμπακ(ή backdoor τό ίδιο κάνει μέ τό συμπάθειο πάντα) ;… Κώστα,νά τρελαθούμε εντελώς δηλαδή;..
  Προ’ι’δρυτικός

  Μου αρέσει!

 3. προ'ι'δρυτικος

  Of course.. But gently plaese..
  Προ’ι’δρυτικός.

  Μου αρέσει!
Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Αρέσει σε %d bloggers: