Σκάνδαλο μεγατόνων με εμπλοκή Παπανδρέου…

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Από  «Το Γρέκι» (μέσω «City Press» και «Sivylla)

»

Ο κύριος Κλέων Παπαδόπουλος είναι Πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Οι ζημιές εξαμήνου για το ΤΤ ανέρχονται στο ιλιγγιώδες, απίστευτο ποσό των 498,4 εκατ. ευρώ.
Δείτε το (πηγή: imerisia):
Kαι δεν είναι κάτι το ξεχωριστό, αφού οι περισσότερες τράπεζες έχουν φέτος ζημίες.
Τι κάνουν λοιπόν οι Τράπεζες; Μαζεύονται. Κλείνουν δηλαδή υποκαταστήματα και μεταφέρουν το προσωπικό σε άλλα ώστε να επιτύχουν οικονομίες κλίμακος.
Για τους Θεσσαλονικείς: Θυμάστε την ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ στην οδό Μπότσαρη και Πατρών γωνία, απέναντι από το πάρκο με τις ταβέρνες «ελιά-λεμόνι» κλπ; Έκλεισε.
Θυμάστε την ΑLPHA στην οδό Λαγκαδά 16, κοντά στην Ποδηλατούπολη στο Βαρδάρι; Έκλεισε.
Μόνο το 2011, έκλεισαν…
  12 καταστήματα τραπεζών στη Θεσσαλονίκη.
Μία τράπεζα όμως, ανοίγει καινούριο υποκατάστημα!
Ποιά; Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο του κ.Κλέωνα Παπαδόπουλου.
Ποιός είναι ο κ.Παπαδόπουλος; Στενός φίλος του Ανδρέα Ανδρέα Παπανδρέου, του αδερφού του Πρωυθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου δηλαδή, που έγινε γνωστός από κάτι CDS, I4CENSE, χορηγίες κλπ, αλλά αυτά μπορείτε να τα διαβάσετε παντού στο διαδίκτυο και κυρίως στο olympia.gr.
Πού στήνεται το νέο κατάστημα του Τ.Τ. του οποίου η μετοχή διαπραγματεύεται 10 φορές κάτω από την εισαγωγή της;
Στη Θεσσαλονίκη και για την ακρίβεια στην οδό Βασιλίσσης 129Α, δίπλα από την εκκλησία της Ανάληψης, στον παράδρομο που βλέπετε όσοι κατεβαίνετε στο κέντρο από τα Ανατολικά.
Και πού είναι το παράξενο;
Ότι στα 200 μέτρα από το σημείο, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 84 και Σκιάθου, υπάρχει κι άλλο κατάστημα ΤΤ ! Δείτε τον χάρτη:
Τι ήταν όμως το συγκεκριμένο ακίνητο, πριν ανοίξει εκεί νέο κατάστημα Τ.Τ.;
Στο ισόγειο κατάστημα της οδού Βασιλίσσης Όλγας 129 Α (Ανάληψη) στη Θεσσαλονίκη, στεγαζόταν μέχρι πρόσφατα ένα κατάστημα πώλησης ηλεκτρικών συσκευών της γνωστής σειράς EXPERT, (ενοικιάστρια η εταιρεία ΑΝΑΔΡΑΣΙΣ Α.Ε.) το οποίο όπως χιλιάδες άλλα καταστήματα έκλεισε, αφήνοντας πίσω του χρέη, ανεργία, πόνο και δυστυχία.
Όπως ήταν φυσικό θα έμενε κενό λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης δημιουργώντας αντίστοιχα οικονομικά προβλήματα και στην ιδιοκτήτρια.
Όμως, παρά το γεγονός ότι στη Θεσσαλονίκη, υπάρχουν 20.000 καταστήματα ανοίκιαστα, το συγκεκριμένο ακίνητο, έδωσε ο ….Θεός και νοικιάστηκε. Ξεκίνησαν μάλιστα οι εργασίες. Δείτε πώς είναι σήμερα:
Ποιανού όμως είναι το συγκεκριμένο κατάστημα που είχε την τύχη να ενοικιαστεί γρήγορα;
Ιδιοκτήτριά του ακινήτου ειναι η κυρία ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΝΝΑ σύζυγος ΖΑΧΑΡΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ, το γένος ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ ΤΣΟΥΔΗ.
Η κ.Αλεξίου, με καταγωγή από σημαντική οικογένεια εμπόρων της Θράκης.
Με το υπ’αριθμ. 39541/30-4-1996 συμβόλαιο του συμβολαιογράφου Θεσσαλονίκης, Δ.Σαραγιώτη, η κ.Αλεξίου Άννα παρεχώρησε την ψιλή κυριότητα του συγκεκριμένου ακινήτου στον γιό της Ευάγγελο και κράτησε την επικαρπία (το εισόδημα δηλαδή).
Η κυρία Αλεξίου όμως έχει και μια κόρη: Την (όμορφη, αξιαγάπητη, γλυκύτατη) Μαριάνθη Αλεξίου του Ζαχαρία και της Άννας (η οποία έχει το όνομα της γιαγιάς της Μαριάνθης Τσουδή)
Και εδώ αρχίζει το ενδιαφέρον:
Η Μαριάνθη Αλεξίου του Ζαχαρία και της Άννας, η κόρη της ιδιοκτήτριας του ακινήτου που νοίκιασε με υψηλό μάλιστα τίμημα (300% περισσότερο από ότι το διπλανό κατάστημα UNITED SPORTS), τυχαίνει να είναι …

σύζυγος του Αντρίκου Παπανδρέου !
Του φίλου του Κλέωνα Παπαδόπουλου. Του αδερφού του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Ιδού η οικογενειακή μερίδα 34377 στο δήμο Ν.Ερυθαίας:
Διατυπώνεται λοιπόν το ερώτημα, αν όλη αυτή η υπόθεση είναι νόμιμη, αν είναι προς το συμφέρον της κρατικής τράπεζας να κάνει και δεύτερο κατάστημα στα 200 μέτρα, και το κυριότερο αν είναι πολιτικά ηθικό να γίνονται όλα αυτά στα όρια της νομιμότητας για να «βολευτεί» οικονομικά η πεθερά του αδελφού του Πρωθυπουργού.
Αναμένονται απαντήσεις για τη «σύμπτωση» αλλά κυρίως για το σκάνδαλο.
Για την υπόθεση πιστεύουμε ότι θα ακολουθήσει αίτημα, κατά τη διαδικασία κοινοβουλευτικού ελέγχου, να προσκομίσει η διοίκηση του ΤΤ, την απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, με την οποία εγκρίθηκε η μίσθωση του συγκεκριμένου χώρου της πεθεράς του κ.Α.Παπανδρέου. Αν υπάρχει απόφαση Δ.Σ. !!!
Από citypress-gr

 1. Oh my God! Not Prince Andrew of the Wasp Dynasty!

  Μεταγενέστερον Υ.Γ. Δεν

 2. Ο πιγκουϊνος

  Καλά, εδώ δεν ντρέπονται ν’αρπάξουν το πενηνταράκι του φτωχού, για τα δεκαχίλιαρα στο ενοίκιο θα κωλώσουν;

 3. vaso

  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΒΒΑΘΑ !

  • Το άρθρο δημοσιύθηκε στο «Γρέκι» άρα δεν υπάρχει λόγος να (ξανα)δημοσιευτεί αλλού

 4. Giorgos

  Ας ανατρέξουμε για λίγο στο παρελθόν, σε μια παλιά ιστορία, με κάποια e-mail που ανταλλάσανε μεταξύ τους τα μέλη της «Δυναστείας» Παπανδρέου και είχε αποκαλύψει η κ. Λιάνα Κανέλλη στο περιοδικό της Νέμεσις. Για όσους θυμούνται το περιεχόμενό τους, καταλαβαίνουν με τι ανθέλληνες, φιλάργυρους και πολιτικές πόρνες έχουμε να κάνουμε.
  Δεν ανησυχώ, η άμμος στην κλεψύδρα τελειώνει…

 5. Είναι σαφές πως άλλη σωτηρία πλην της απόλυτης κατάρρευσης δεν υπάρχει. Θέλω να πω (Αυτό που πολλοί υποθέτω σκέφτονται) πως επειδή το πράγμα είναι στραβό από τη σύσταση του Ελληνικού (παρά)κράτους μόνο η πραγματική επανίδρυση του μπορεί ίσως κάτι δώσει. Αλλά πως θα γίνει αυτό αν δεν σωριαστεί διαλυμένο το πολιτικό σύστημα; Θα πρέπει άραγε η Ελλάδα να υποστεί και μία θητεία Σαμαρά για να της δοθεί η χαριστική βολή; Και ναι μεν στην αρχή γράφω πως «είναι σαφές κλπ» , αλλά, δεν ξέρω. Δεν ξέρω, γιατί αδυνατώ πλέον να καταλάβω το τι συμβαίνει και που θα πάει. Τι με τρελαίνει; Πως αυτό που συμβαίνει, κάποιοι, το είχαμε δει. Φαίνονταν να έρχεται με καλπασμό, εδώ και χρόνια. Τώρα όμως αδυνατώ να δω έστω και λίγο πιο πέρα. Εκτός αν ισχύει αυτό που είπε ένας φίλος προχθές: «Δεν βλέπεις, γιατί δεν υπάρχει τίποτα να δεις». Έτσι είναι; Ρωτάω.

  • Έτσι. Δεν υπάρχει τίποτα πέρα από (μεγάλους) περιφερειακούς πολέμους, αίμα -και όχι σπέρμα- παρά τις άοκνες προσπάθειες των στρινγάτων και των αρχοντοβίζιτων της τηλεόρασης

 6. δημητρης

  Αυτες ειναι οι τελευταιες προσπαθειες εκμεταλλευσης-πλουτισμου, της παρακμαζουσας νεοελληνικης μεγαλοαστικης ταξης.
  Προκειται για το τελος μιας αρρωστημενης εποχης κ οι απελπιδες κινησεις τους, μπορουν να παρομοιαστουν μονο με το φρικιαστικο θεαμα του ακεφαλου κοτοπουλου, που συνεχιζει να τρεχει για μερικα μετρα, αμεσως μετα τον αποκεφαλισμο του…
  It»s payback time για ολα αυτα τα ανθρωποειδη…

 7. Επελεγησαν τρεις ηλιθιοι για να κανουν την βρωμικη δουλεια.
  1. ο Καραμανλης ο βραχυς,
  2. ο Γιωργακης ο ολιγιστος,
  3. ο Σαμαρας ο κομπλεξικος.
  Για την ωρα ειμαστε στο σταδιο (2) και απ’ οτι φαινεται δεν θα γλιτωσουμε και απο την χαριστικη βολη του Σαμαρα, ας ειναι καλα οι ηλιθιοι που ειναι σαφως παντα πλειοψηφια για να τον φερουν και αυτον σαν τον καταλληλοτερο, υπακουοντας τυφλα στα παπαγαλακια της τηλεορασης και του ραδιοφονου.
  Καλη μας τυχη!!!

 8. Πω, πω σκανδαλάρα! Πως και δεν ασχολήθηκε ο ειδικός μ’ αυτά Μάκης;

 9. Ανώνυμος

  Υπάρχει περίπτωση να μεταφέρεται το Υποκατάστημα Αναλήψεως από το ένα ακίνητο στο άλλο; Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να εξηγήσει το παράδοξο που περιγράφεται. Εν περιπτώσει που όντως περί αυτού πρόκειται: προς τι γίνεται η μεταφορά του Υποκαταστήματος από το ένα ακίνητο στο άλλο;
  Δεν έχω καμία πρόθεση να υποστηρίξω την οικογένεια Παπανδρέου, αλλά ζούμε σε άγριους καιρούς, οπότε είναι σημαντικό να ξέρουμε το τι ακριβώς γίνεται και για ποιους λόγους.

  • Όλες οι θέσεις είναι σεβαστές…

 10. Τι περίεργο βλέπετε στο θέμα που περιγράφεται πιο πάνω ;Δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο της καθημερινότητας του νεοέλληνα ; Όποτε-όλες οι γνώμες σεβαστές και δικαιολογημένες .Όλες ,και ακόμα και αυτές που λεν , πως μαζί τα φάγαμε ,έχουν δίκιο. Γιατί ; Μα είναι απλό .Δεν «ανέβηκαν» μονοί τους στην εξουσία .Η την ανοχή μας είχαν ,η την εύνοια ακόμα και σκόπιμα τους βάλαμε εκεί πάνω ξεπληρώνοντας η προσδοκώντας την εύνοια τους στις «παρατυπίες» που έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας ,ένα σύμβολο της καπατσοσύνης του «επιτυχημένου Έλληνα». Αυτό το παιχνίδι μαζί το παίξαμε αξιότιμο ακροατήριο. Αν θέλουμε να βρούμε την «χαμένη μας ταυτότητα» ας ψαχτούμε βαθειά μέσα μας. Τι μέλει γενέσθαι ; Πλήρη κατάρρευση – μονή λύση .Τότε όλοι οι «σύντροφοι» που ήταν κάπως«πιο φαγανοι » θα αναγκαστούν η να φύγουν απ’ την Ελλάδα ,γιατί πλέον οι φύλακες δεν θα είναι αρκετοί να τους προστατέψουν από τους «συντρόφους» που θα τους κυνηγούν να τους φάνε ,η να κάτσουν και να περιμένουν να φαγωθούν .
  Κλείστε λοιπόν τις πόρτες ,να γίνει η «μοιρασιά» δίκαιη!

  • Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη σας zartell!!!!

 11. Ουστ ρε καριολιδες…
  (με την καλή έννοια!._Κ.Κ.)

 12. johnorcos

  Εαν καθομαι 100 μετρα απο το εν λογω ακινητο και μας
  φανηκε παραξενο η μεταφορα του ΤΤ στην ιδια γειτονια
  κατα 400μετρα περιπου , αλλα ολα εχουν την εξηγηση τους!!!

  Απο ενα σκανδαλο εγινε διασημη η γειτονια μας!!
  Στις φωτο φαινεται η εκκλησια αναληψεως,
  ακριβως απεναντι είναι το παραδοσιακο κτιριο
  του Ε Γυμνασιου Αρρενων θεσσαλονικης απο όπου
  αποφοιτησε ο Διονυσης Σαββοπουλος, ο Γιωργος Χατζηνάσιος
  και εγω!!!
  Διπλα σε αυτο είναι τα κτιρια των προσκοπων που μιαζουν
  με μεσαιωνικους πυργους (οι πυργοι της Βασ. Ολγας).

  Κάθε γειτονιά έχει και το σκάνδαλο της!!!

  • x.

   Δουλεύω σε άλλη τράπεζα σε άλλη χώρα. Πολλές φορές μεταφέρουμε ένα κατάστημα απέναντι γιατί το ενοίκιο είναι φτηνότερο και σώζουμε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ το χρόνο.
   Κατά τα άλλα, η πεθερά του αδερφού του πρώην καίσαρος θα έπρεπε κτλ. κτλ. κτλ. . . .
Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Αρέσει σε %d bloggers: